Rio Major: GamerLegion grijpt naast ticket voor Legends Stage

Nieuws | Donderdag werden de laatste wedstrijden van de Challengers Stage afgewerkt. Jammer genoeg greep GamerLegion, met Keoz in de rangen, net naast een plaats in de volgende ronde. Het team van de Belg verloor met 2-0 van Cloud9.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Met de conclusie van de Challengers Stage zit deel één van de IEM Major in Rio de Janeiro erop. Dat betekende ook het einde van het Braziliaanse avontuur van Keoz. Ondanks een mooie start kon het team van onze landgenoot niet overtuigen in de Bo3’s.

GamerLegion verloor achtereenvolgens van Bad News Eagles, FURIA en Cloud9, en kon geen enkele map winnen. Het Europese roster heeft duidelijk veel potentieel, maar het gebrek aan ervaring heeft de spelers parten gespeeld. We kijken alvast uit naar wat ze volgend seizoen kunnen verwezenlijken!

Ook Team Vitality kreeg donderdag een laatste kans op de kwalificatie voor de Legends Stage. Het superteam moest twee Bo3’s op rij winnen, en daar is het team van aPEX ook in geslaagd. Dankzij zeges tegen Greyhound en OG is de Fransman zeker van een plaats bij de laatste zestien. Ook het Britse Fnatic zit daarbij.

De resultaten van de Challengers Stage. – © ESL

Deze teams beginnen zaterdagmiddag aan de volgende fase van het toernooi. Net zoals de Challengers Stage zal die beginnen met Bo1’s, enkel de eliminatie- en kwalificatiewedstrijden zijn worden gespeeld in een Bo3-format. Acht teams zullen uiteindelijk doorstoten naar de play-offs, die doorgaan in de Jeunesse Arena.

Dit is het speelschema van de eerste wedstrijden van de Legends Stage:

15u: MOUZ – Team Liquid
15u: Team Spirit – Bad News Eagles

16u15: FaZe Clan – Cloud9
16u15: Sprout – BIG

17u30: Team Vitality – NAVI
17u30: Outsiders – Heroic

18u45: FURIA – ENCE
18u45: NIP – Fnatic

Het hoogtepunt van deze Major staat gepland op zondagavond, want dan vindt de grote finale plaats. Die wordt uiteraard uitgezonden door Proximus! Hou onze site dus in de gaten voor het laatste nieuws van dit prestigieuze toernooi.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top