Livestream: IEM Major Rio de Janeiro – Grand Final

Nieuws | Op zondag 13 november vindt de grote finale plaats van de IEM Major in Rio de Janeiro! Kom te weten wie de opvolger van FaZe Clan wordt vanaf 19u, live op Proximus Esports en op tv op Pickx Live!

Door Proximus

Deel dit nieuws

De IEM Major in Rio de Janeiro nadert haar hoogtepunt. Tijdens een spectaculaire Challengers-fase werden heel wat bekende teams, waaronder OG Esports, Imperial en Evil Geniuses, vroegtijdig naar huis gestuurd.

16 teams hebben zich geplaatst voor de Legends Stage van deze Major in Rio de Janeiro. De acht beste rosters gaan door naar de Champions Stage, die dit weekend plaatsvindt.

Heel wat favorieten van het toernooi zijn nu al uitgeschakeld. Denk maar aan FaZe Clan, winnaar van de Major in Antwerpen, Team Vitality of Team Liquid.

De acht beste teams strijden vanaf 10 november voor een plaats in de grote finale. Die wordt uiteraard live uitgezonden op Proximus Esports!

Livestream:

De grote finale wordt ongetwijfeld een hoogtepunt van de esport. Er staat veel op het spel: de Majorkampioen verdient niet alleen 500 000 dollar, maar ook een ticket voor de BLAST Premier Final in december en IEM Katowice 2023.

Duizenden Braziliaanse fans zullen de twee finalisten luidkeels aanmoedigen in de Jeunesse Arena in Rio. Je kan die wedstrijd uiteraard live volgen met Proximus!

Wie wordt de winnaar van de achttiende Major op CS:GO? Dat ontdek je op zondag 13 november, live op Proximus Esports en op tv op Pickx Live!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top