Proximus trakteert deze herfstvakantie met gratis spelletjes in Studio 100 GO app

Kids | De herfstvakantie komt eraan en alsof dat nieuws nog niet goed genoeg was, slaan Proximus en Studio 100 de handen in elkaar voor nog meer amusement. Van 31 oktober tot en met 13 november kan je in de gratis Studio 100 GO app meer dan 40 spelletjes spelen die normaal alleen beschikbaar zijn met een abonnement op de Studio 100 GO Pass.

Door Proximus

Deel dit nieuwsElke twee weken trakteert Proximus je dit najaar via de gratis Studio 100 GO app. Vanaf 31 oktober kunnen alle kinderen twee weken lang alle spelletjes met hun favoriete helden van Studio 100 uitproberen. Ga op avontuur met Maya, Wickie de Viking, Kabouter Plop, Bumba, K3 of Mega Mindy en vul je herfstvakantie met heel wat speelplezier!

Spelletjes en meer!

Studio 100 GO is de online thuishaven van alle helden van Studio 100. Je vindt er programma’s en animatie voor de allerkleinsten.

Wie over de Studio 100 GO Pass beschikt of kiest voor de tv-optie Pickx Mix, krijgt via de site en de Studio 100 GO app toegang tot ongelimiteerde content met meer dan 7500 afleveringen, films, muzikale video’s met karaoke, meer dan 100 spannende boeken, meer dan 40 spelletjes en exclusieve shows, waaronder ook de befaamde Studio 100 Kids Party.

Krijg je in de gratis app maar niet genoeg van al dat plezier? De komende weken vind je in de app ook Sinterklaaskapoentjes, de Sint Karaoke en nog meer liedjes en programma’s die normaal enkel beschikbaar zijn via een abonnement op de Studio 100 GO Pass. Download de app en blijf via deze website op de hoogte van alle nieuwtjes!

Krijg ongelimiteerde toegang tot het beste van Studio 100 dankzij de tv-optie Pickx Mix of via de Studio 100 GO Pass. Activeer je GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top