Geschiedenis, moderne filmsets en hartverwarmende animatie in november in Pickx Mix

Kids | Klanten met de tv-optie Pickx Mix weten al langer dat er elke maand van nieuwe titels te genieten valt die leerrijk, vermakelijk en voor de hele familie zijn. November is geen uitzondering, want deze maand komen er onder andere nieuwe afleveringen van ‘Colosseum’, ‘Chivalry’ en ‘Molmans’ op je af!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Colosseum

Het Colosseum in Rome, het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk, werd in de eerste eeuw na Christus gebouwd als de arena waar gladiatoren en wilde dieren elkaar voor het vermaak van het volk afslachtten, het zogenaamde brood en spelen. Met dit historisch immens belangrijke bouwwerk als spilpunt, vertelt de serie ‘Colosseum’ op History Channel het verhaal van het Romeinse Rijk, van de opkomst tot de ondergang, door de ogen van de mannen en vrouwen die er vochten. Via acht hoofdpersonages wordt alles, van de bouw van het Colosseum tot het dagelijkse leven van zij die er verbleven, tot in de puntjes nagespeeld. Bij je volgende bezoek aan Rome zal je je des te beter kunnen voorstellen wat zich in die ruïne in het midden van de Italiaanse hoofdstad heeft afgespeeld en wat dat betekende voor de hele wereld.

Ontdek ‘Colosseum’ vanaf 7 november elke maandag op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Chivalry

De Britse komiek Steve Coogan (‘The Trip’, ‘The Other Guys’, ‘The Day Today’) en de Engelse schrijfster en actrice Sarah Solemani (‘Bad Education’, ‘The Wrong Mans’, ‘Him & Her’) sloegen de handen in elkaar om deze nieuwe komische dramareeks te schrijven. Ze spelen beiden ook de hoofdrollen als filmproducent Cameron en filmmaakster Bobby. Hij heeft iemand nodig die zijn film een update kan geven zodat die niet gezien wordt als toxisch en zij is de ideale persoon om een ongepaste seksscène opnieuw te filmen. Hoe moeilijk kan het zijn? De serie verkent spanningen tussen mannen en vrouwen achter de schermen en de manieren waarop film- en televisiemakers zich moeten aanpassen aan de veranderende tijdsgeest. Wie kan zich er nog door navigeren en wie kan zijn eigen politieke standpunten opzij schuiven om een kaskraker te maken?

Ontdek ‘Chivalry’ vanaf 20 november elke zondag op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Molmans

In het Cartoonito-blok op Boomerang krijg je vanaf 14 november gloednieuwe afleveringen te zien van 'Molmans', een kleurrijke en hartverwarmende serie over een goedbedoelende mol en zijn vriendjes. Elke aflevering loopt over van de vriendschap, positiviteit en gemeenschapsgevoel. Daarenboven leert ‘Molmans’ je kind ook nog eens over het belang van recycleren!

Ontdek ‘Molmans’ vanaf 14 november elke dag om 12u30 op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top