Nieuwe afleveringen van 'Scooby-Doo en Raad de Clue' op Cartoon Network

Kids | Al sinds 1969 lossen de Duitse dog Scooby en zijn vrienden Velma, Daphne, Fred en Shaggy overal ter wereld griezelige mysteries op. Op Boomerang kan je vanaf maandag 10 oktober genieten van nieuwe en exclusieve afleveringen van ‘Scooby-Doo en Raad de Clue’!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Scooby-Doo en de vriendengroep reizen ook in deze nieuwe afleveringen met hun Mystery Machine naar behekste en mysterieuze plekken waar vreemde dingen gebeuren. Spoken en monsters teisteren de omgeving, maar geen nood: Mystery Inc. komt alles verhelderen. Met een dosis nieuwsgierigheid en een flinke portie Scooby Snacks zijn zij vastberaden om de geheimen te ontrafelen. Want meestal is er voor de meest onverklaarbare gebeurtenissen een heel eenvoudige verklaring.

In deze nieuwe reeks krijgen Scooby en zijn vrienden hulp van een hele resem bekende figuren, van echte beroemdheden zoals Cher, Jessica Biel, Macklemore en Axl Rose tot andere cartoonfiguren zoals Blue Falcon en Dynomutt. Samen lossen ze de mysteries in een mum van tijd op, tenzij de beroemdheden zelf de speurders aan het lijntje houden natuurlijk.

Bekijk ‘Scooby-Doo en Raad de Clue’ vanaf 10 oktober elke weekdag om 18u15 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top