Studio 100 en Pickx hebben verrassingen in petto voor de jongste kijkers

Kids | Dit najaar slaan Studio 100 en Pickx de handen in elkaar om kijkertjes te trakteren met programma’s en spelletjes in de Studio 100 GO app, wedstrijden en andere leuke cadeaus. Kijk, speel, feest, dans en zing met ons mee met het hele gezin!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Win tickets

Wil jij de opnames van de nieuwe Studio 100 Kids Party bijwonen? Dan kan je via deze link deelnemen aan de wedstrijd om tickets te winnen! De opnames gaan door op 2 november in Schelle. Elk ticket verleent toegang aan vier kinderen van 7 tot 12 jaar en een begeleidende volwassene. Verwacht spetterende shows van K3, Maya, Samson en Marie, Nachtwacht en Baba Yega!

Houd de wedstrijdpagina zeker in de gaten, want er komen nog meer wedstrijden van Studio 100 aan!

Proximus trakteert

Vanaf 15 oktober trakteert Proximus je elke 2 weken op allerlei leuks in de gratis Studio 100 GO app, te beginnen met het nieuwste programma van de meiden van K3: ‘Het K3 Vriendenboek’. De komende weken komen er in de app gratis spelletjes, Sinterklaaskapoentjes, de Sint Karaoke en nog meer liedjes en programma’s op je af die normaal enkel beschikbaar zijn via een abonnement op de Studio 100 GO Pass.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwste updates!

De Grote Sinterklaas Show en Studio 100 Kids Party

Met je favoriete Studio 100-helden sluit je het jaar in schoonheid af. Op 4 december zie je in de Grote Sinterklaas Show op Pickx welke verrassingen de goedheilige man dit jaar in zijn zak heeft. Op 31 december kan iedereen het jaar uit dansen met de beats van de Studio 100 Kids Party. Beide shows zullen te zien zijn op de zenders Pickx+, Pickx Live en op pickx.be.

Ontdek een selectie van de videos, liedjes en games in de gratis applicatie Studio 100 GO. Volg deze link naar de wedstrijdpagina voor leuke prijzen!

Zin in een ongelimiteerde content voor de allerjongsten? Ontdek de Studio 100 GO Pass, beschikbaar als afzonderijke tv-optie of bij Pickx Mix.

Krijg je al de feestkriebels? Bekijk de editie van vorig jaar:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top