AztraL ruilt Karmine in voor Moist Esports

Nieuws | Enkele uren na de aankondiging van zijn vertrek bij Karmine Corp heeft de jonge Rocket League-speler Maello "AztraL" Ernst al een nieuwe organisatie gevonden. De Belg zal in seizoen 2023 van het RLCS uitkomen voor Moist Esports.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De mercato is vol aan de gang op de Rocket League-planeet, want het wereldkampioenschap eindigde meer dan een maand geleden met de overwinning van Team BDS. In die periode van grote activiteit zijn veel veranderingen te noteren, en sommige hebben betrekking tot Belgische spelers.

Dit is het geval voor de jonge Maello “AztraL” Ernst! Deze woensdag om 19u kondigde Karmine Corp het vertrek van de speler aan, na een volledig seizoen bij de Blue Wall. En we hoefden niet lang te wachten om te weten waar de Belg zou eindigen.

De organisatie Moist Esports maakte namelijk om 21u de aanwerving van de speler bekend. Hij zal zich normaal gezien bij Joyo en rise voegen en de plaats innemen van de Fransman Vatira. Diens vertrek werd dinsdag aangekondigd.

Deze transfer maakt een einde aan een periode van een jaar bij Karmine Corp voor een van de meest bekende Belgische spelers in het circuit. Samen met zijn teamgenoten noly en itachi leidde AztraL KCorp naar de vierde plaats in zijn eerste Major. Aan het eind van het seizoen eindigde het roster in de top 5-8 van de World Cup. Het team verloor van Team BDS in een spannende kwartfinale die tot het einde van de zeven reglementaire ronden ging.

Voorlopig heeft Karmine nog geen vervanger aangekondigd. Heel wat experts verwachten de komst van Vatira in het team.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top