Karmine Corp zou een bod gedaan hebben op Hans Sama

Nieuws | Volgens Upcomer onderhandelt de Franse organisatie Karmine Corp met Steven "Hans sama" Liv, die met Team Liquid de kwalificatie voor de Worlds misliep. Daardoor zou Martin "Rekkles" Larsson de mogelijkheid krijgen om zijn opties voor volgend seizoen te verkennen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Een nieuwtje dat werd onthuld door Upcomer zal Europese League of Legends-fanaten ongetwijfeld kunnen plezieren. Na een seizoen in de LCS, de Noord-Amerikaanse competitie, zou de Fransman Steven “Hans sama” Liv wel eens zijn terugkeer naar ons continent kunnen maken.

Zoals LEC-verslaggever Wooloo uitlegt, zou de ADC volgens verschillende bronnen willen terugkeren naar Europa. Verschillende organisaties in de LEC, het Europese League of Legends-kampioenschap, zouden hun interesse in de speler hebben getoond, en Karmine Corp zou een van die teams zijn. De Franse organisatie zou een aanbod hebben gedaan dat geconcretiseerd moet worden als aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Hans Sama (midden) met Team Liquid – © LCS

Die voorwaarden zijn niet bekend, maar het doet ons denken aan de geruchten over een mogelijke overstap van Karmine naar de LEC. Verschillende bronnen hebben aangegeven dat Astralis zijn plaats in de competitie graag wil verkopen, en Karmine zou een van de potentiële kandidaten zijn om het slot over te nemen.

Voor Hans Sama zou dit een vrij logische beslissing zijn, na een seizoen dat totaal niet verliep zoals gepland. Na een eerste plaats in het reguliere lenteseizoen, eindigde het team teleurstellend als derde in de play-offs.

Tijdens de zomer ging het niet veel beter voor Liquid. De ploeg liep toen de kwalificatie voor de Worlds van 2022 mis. Team Liquid liet al op hun sociale media weten dat er voor het komende seizoen gesleuteld zal worden aan het huidige roster.

Dezelfde bronnen meldden ook dat Karmine Corp daarom de sterspeler ADC Martin “Rekkles” Larsson heeft toegestaan zijn opties voor het komende seizoen te verkennen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top