‘Teen Titans Go!’ seizoen zeven binnenkort op Cartoon Network

Kids | Het zevende seizoen van de animatiereeks ‘Teen Titans Go!’ komt vanaf 19 september naar Cartoon network! Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire staan weer klaar om de wereld te redden, als ze niet bezig zijn met hun typische tienerproblemen natuurlijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Teen Titans Go!’ zien we niet de gewone versies van legendarische DC-superhelden aan het werk, maar hun jeugdige versies. In de twist op de verhalen uit het universum waar onder anderen Batman, Superman en Wonder Woman de plak zwaaien, zijn het niet de helden van de Justice League die de wereld moeten zien te redden, maar wel de veel jongere Teen Titans. Maar die jonge tieners hebben ook andere kopzorgen.

Wanneer ze de wereld niet aan het redden zijn, leven Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire samen als tieners zonder bemoeizuchtige volwassenen. De misdaad bestrijden is zeker niet hun enige prioriteit. De jonge helden worstelen ook met andere problemen zoals beslissen wie de was doet, achterhalen wat de leukste grap ter wereld is en uitzoeken waar ze de lekkerste sandwich kunnen vinden. De Titans staan altijd paraat voor een avontuur, binnen én buiten het huis.

Deze populaire animatiereeks ging van start in 2013 en vergaarde sindsdien een schare trouwe fans. Ook de film ‘Teen Titans Go! To the Movies’ was een succes bij het jonge publiek. Het zevende en nieuwste seizoen is vanaf 19 september te zien op Cartoon Network.

Bekijk het zevende seizoen van ‘Teen Titans Go!’ elke weekdag om 17u20 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top