Geniet van de laatste vakantiemaand met 'Zomerpret met Gumball!'

Kids | Het is 1 augustus en dat wil zeggen dat we officieel in de helft van de zomervakantie zitten. Maar bij Proximus Pickx zien we het glas liever halfvol dan halfleeg en daarom hebben we een leuke kijktip klaarstaan die augustus nog beter maakt. De kleinsten kunnen zich namelijk amuseren met 'Zomerpret met Gumball!'. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomervakantie zit ondertussen in de helft, maar dat wil niet zeggen dat we het rustiger aan moeten doen. Integendeel: tijd voor nog meer fun met 'Zomerpret met Gumball!'. Snak je naar plezier, inspiratie voor leuke spelletjes en positieve zomervibes? Gumball en de anderen van Elmore kunnen je zeker op ideeën brengen!

Familie Watterson

De kleurrijke serie gaat over de schijnbaar doodgewone familie Watterson. Papa is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl mama in een regenboogfabriek werkt. Samen hebben ze twee kinderen: de 12-jarige Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd, en Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje. Ook goudvis Darwin behoort tot de familie, want het huisdier spendeerde zoveel tijd met de anderen dat er benen uit zijn lichaam zijn gaan groeien. 
 
Ster van de show is natuurlijk titelpersonage Gumball, die te maken krijgt met de beproevingen van iedere 12-jarige jongen. Althans, in deze wereld dan. Hij wordt al eens achterna gezeten door een dolle T-Rex, moet onder de blote hemel slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Ook deze zomer deelt hij weer zijn knotsgekke avonturen met de kijkers. Dat belooft!

Ontdek 'Zomerpret met Gumball!' vanaf 1 augustus elke weekdag om 12u50 op Cartoon Network, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top