Creatieve animatie in de VOD-catalogus met 'De Avonturen van Pil'

Kids | De nieuwe film ‘De Avonturen van Pil’ combineert humor, avontuur en chaos in een indrukwekkend geanimeerd pakket. Ontdek het vanaf vandaag in de VOD-catalogus van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Pil is geen gewone prinses. Ze is eigenlijk een weesmeisje dat met haar drie tamme marters op straat leeft in het middeleeuwse stadje Roc-en-Brume. Ze leerde te leven als een dier en haar voedsel te stelen van de rijken, waardoor ze constant op de vlucht moet slaan voor de kasteelbewakers. Op een dag verkleedt ze zich met een prinsessenjurk om te ontkomen, en tot haar verbazing behandelt iedereen haar vanaf dat moment als een echte prinses. Wanneer ze als nieuw lid van het koningshuis ontdekt wat er achter de schermen gebeurt, vertrekt ze op avontuur om de sinistere regent Tristain van zijn troon te stoten en de rechtmatige prins Roland van zijn betovering te redden.

De animatiefilm is van de hand van de Franse schrijver en regisseur Julien Fournet, die ervaring opdeed met series als ‘Kid Lucky’ en ‘The Jungle Bunch 2’. Hij creëerde een heldin die elk stereotype tart en van tafel veegt. De Franse animatiefilm gaat momenteel de wereld rond als een uitstekend voorbeeld van de indrukwekkende animatie die tegenwoordig ook buiten de grote studio’s mogelijk is. Gepaard met enkele hilarische scènes en een razendsnel plot is ‘De Avonturen van Pil’ ideaal voor de volgende familiefilmavond.

‘De Avonturen van Pil’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top