‘Craig van de kreek’: elke weekdag nieuwe afleveringen op Cartoon Network

Kids | De tienjarige Craig Williams keert met nieuwe avonturen terug naar Cartoon Network. Ga vanaf 17 juni samen met Craig, Kelsey en JP op avontuur in het hart van de Kreek. Klaar om te verdwalen in deze eindeloze speeltuin? 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Craig is nog maar tien jaar oud, maar zijn avonturen zijn al groots. In de Amerikaanse animatieserie ‘Craig van de kreek’ woont hij met zijn vrienden in Herkleston, een fictieve buitenwijk van Maryland in de Verenigde Staten, waar alle buurtkinderen zich na school verzamelen in het bos, de Kreek, om er te spelen en te ontdekken. Als er problemen zijn, staat de altijd heldhaftige Craig klaar om de boel te redden.

Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP, zijn altijd buiten. In de ongetemde wildernis van de stad vinden zij hun weg in een fantasiewereld die tot leven komt en waar kinderen regeren over drie forten en fietsschansen. Samen met de "Kreek Kinderen" beleven de jonge vrienden grappige avonturen, ontdekken nieuwe gebieden van de Kreek en komen regelmatig in de problemen bij De Stomp, de ontmoetingsplaats van de Kreek. Om hun problemen op te lossen moeten ze keer op keer met een goed plan komen.

‘Craig van de kreek’ oogst lovende kritieken over de hele wereld. Vooral de manier waarop de serie LGBT+-personages en thema’s behandelt, wordt alom geprezen.

Bekijk ‘Craig van de kreek’ vanaf 17 juni elke weekenddag om 15u45 op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top