Een zomervakantie vol avontuur met de helden van Studio 100

Kids | Het is zomervakantie, en naast veel buiten spelen, betekent dat dat je de hele zomer lang de avonturen van je favoriete Studio 100-helden kan volgen. Van de tv-premières van ‘K3: Dans van de Farao’ en ‘100% Wolf’ hebben ook Plop en Wickie de Viking heel wat verrassingen in petto.

Door Pickx

Deel dit nieuws

100% Wolf

Op maandag 1 augustus staat een exclusieve tv-première voor je klaar, want dan is de film ‘100% Wolf’ te zien. Daarin volgen we Freddy, die opgroeit in een weerwolvenfamilie. Of zijn 14de verjaardag zou hij normaal net als iedereen in zijn gezin moeten transformeren in een wolf, maar dat loopt niet volgens plan. Hij wordt namelijk geen wolf, maar wel een roze poedel! Toch heeft Freddy maar één doel: bewijzen dat hij net zozeer een wolf is als zijn familieleden. Tijdens zijn hilarische avonturen ontdekt hij dat hij misschien geen echte wolf is, maar wel 100% een held.

'100 % Wolf', maandag 1 augustus om 8 uur.

K3: Dans van de Farao

Hanne, Marthe en Klaasje gaan naar een Egyptisch museum om hun nieuwe album voor te stellen. Alles staat klaar voor een spetterend optreden. Maar wanneer ze alle drie een wens die bij een Egyptische wenskat, komen die wensen tot hun grote verbazing uit. Hanne kan gedachten lezen, Marthe kan alles kopen wat ze wil en Klaasje krijgt zoveel wensen als ze maar wil. Maar dan blijkt het toch niet allemaal zo rooskleurig te zijn als ze denken. Dit is de tweede bioscoopfilm met Hanne, Marthe en Klaasje in de hoofdrollen.

'K3: Dans van de Farao', woensdag 31 augustus om 17u30.

Wickie

In het hoge Noorden, in het kleine dorp Flake, woont Wickie diep in de bossen. Het vikingjongentje beleeft samen met zijn papa Halvar en zijn vikingvrienden de dolste avonturen aan land en op zee. Ze ondernemen gevaarlijke tochten, trotseren de oceanen en verschalken de boosaardige Sven. Wickie is klein en niet zo sterk, maar maakt dat helemaal goed met zijn slimme ideeën.

'Wickie en het Magische Zwaard', dinsdag 23 augustus om 8 uur.

Nils Holgersson en meer!

Voor de kleinsten zijn er de hele zomer lang ook marathons te zien van series als 'Nils Holgersson', 'Wissper', 'Nijntje' en 'Blinky Bill'

Blinky Bill is een kleine koala die ervan droomt in de voetsporen van zijn vader te treden en op expeditie te gaan. Meneer Bill is al een tijdje verdwenen en Blinky is de enige die nog gelooft dat zijn vader nog leeft. Wanneer Blinky op een mystiek teken botst dat aanwijzingen geeft waar zijn vader zou kunnen zijn, wordt de lokroep van het avontuur onweerstaanbaar. Als een echte avonturier trekt hij het ruige Australische binnenland in ….

Daarnaast heeft Studio 100 deze zomer een selectie van de beste en leukste tv-series en films voor kinderen in petto, van helden als Mega Mindy, Kabouter Plop en Piet Piraat. Houd de tv-gids in de gaten om te weten wanneer jouw favoriete film of serie op de buis is.

Hier vind je de planning van wat je wanneer kan zien. 

Ontdek de zomerselectie van de Studio 100 TV (zender 9) dankzij de tv-optie Pickx Mix of via de Studio 100 GO Pass. Met Studio 100 GO Pass heb je jouw favoriete kinderprogramma's altijd overal mee, ook op smartphone en tablet. Perfect voor op reis! Activeer je GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top