De VOD-catalogus gaat in vakantiemodus

Kids | De jongsten hebben er weer lang op moeten wachten, maar eindelijk is daar de grote vakantie! Tijd voor eindeloos buiten spelen of, bij regenachtige dagen, om een filmpje mee te pikken. Proximus Pickx heeft in de VOD-catalogus een selectie films klaarstaan waar de kroost van 30 juni tot 29 augustus kan van genieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sonic the Hedgehog 2

De blauwe egel Sonic is terug voor nieuwe avonturen! De beroemde mascotte van Japanse spelletjesgigant SEGA wil nog steeds laten zien dat hij een echte held is. Daar krijgt hij de kans toe wanneer hij de wereld moet redden van Dr. Robotnik. Die is op zoek naar een machtig, maar levensgevaarlijk kristal dat de kracht heeft om hele samenlevingen te laten instorten. De blauwe egel moet het kristal eerst vinden om de plannen te dwarsbomen, maar Robotnik krijgt hulp van zijn nieuwe partner Knuckles

‘Sonic the Hedgehog 2’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Paw Patrol: De Film

Als de grootste rivaal van de Paw Patrols, burgemeester Humdinger, chaos begint aan te richten in Avonturenstad, doen Ryder en de heldhaftige pups hun best om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

‘Paw Patrol: De Film’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

Sing 2

In ‘Sing’ probeerde theatereigenaar Buster Moon de vergane glorie van zijn zaal goed te maken door een grote zangwedstrijd te organiseren, waar talloze kleurrijke personages aan deelnamen. In het vervolg is de bonte bende terug om een gloednieuwe musical op poten te zetten. Ze willen het meest extravagante optreden geven dat hun stad ooit heeft gezien, maar dan moeten ze er wel in slagen om de grote rockster Clay Calloway ervan te overtuigen om mee te doen.

‘Sing 2’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Hopper en de Hamster der Duisternis

De jonge, maar onbezonnen Hopper is verzot op avontuur. Hij hoopt in de voetsporen van zijn adoptievader, de beroemde ontdekkingsreiziger Koning Peter, te treden. Maar voorlopig is hij nog te onhandig en dat maakt van hem vaak het mikpunt van spot. Ook het feit dat hij half haas, half kip is, maakt zijn leven niet makkelijker. Hij ziet één mogelijkheid om zijn reputatie als een vermaarde avonturier voor eens en voor altijd te waarborgen: de Hamster der Duisternis terug brengen. Ook zijn eigen oom, de grootste schurk van het land, wil die bemachtigen. Samen met een humeurige schildpad en een dapper stinkdier gaat hij de uitdaging aan in deze op en top Belgische animatiefilm.

‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

Pieter Konijn 2: Stad op Stelten

De eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn is terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie. Maar Pieter kan zijn ondeugende reputatie niet van zich afschudden. Hij besluit op avontuur te gaan buiten de tuin om nieuwe vrienden te zoeken in de stad, maar daarbij komt hij in de problemen. Ondertussen probeert zijn familie hem op te sporen en hem te overtuigen om terug naar huis te komen.

‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. 

De Flummels

Flummels zijn pluizige, donutvormige diertjes die op de Galapagoseilanden woonden, maar al sinds 1835 uitgestorven zijn. Ed en zijn zusje Op zijn allesbehalve populair en wanneer ze indruk proberen te maken op hun soortgenoten, reizen ze per ongeluk door de tijd, naar het jaar 2021. Daar leren ze over de ondergang van hun soort. Vanaf dat moment hebben ze nog maar één doel: verhinderen dat Flummels uitsterven. Met hulp van hun nieuwe, moderne vrienden, beginnen ze aan een reeks dolle reizen door te tijd in de hoop een oplossing te vinden.

‘Hopper en de Hamster der Duisternis’ is de hele zomer beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top