Dompel je onder in de eerste dagen van een kersvers K3’tje met de marathons van ‘K3: een nieuwe start’

Kids | In ‘K3: een nieuwe start’ op Studio 100 TV krijgen jong en oud een blik achter de schermen van de release van de eerste single, de eerste clipopnames en de opnames voor het eerste album van K3 met het nieuwste groepslid Julia. Wie de start van het programma gemist heeft, kan het op 20 en 29 mei inhalen met een K3-marathon!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandenlang heeft de zoektocht naar een nieuw K3’tje geduurd. Maar het was het lange wachten waard, want met Julia Boschman heeft de meidengroep er een gedroomd lid bij. Maar hoe verlopen die eerste weken? De groep moet meteen de studio induiken om aan een nieuw album te werken, de eerste videoclips moeten de wereld ingestuurd worden en de voorbereidingen voor een grote show in het Sportpaleis kunnen niet wachten. Het werd dus een bijzonder drukke periode, maar daardoor kregen Marthe, Hanne en Julia net een hechte band.

In ‘K3: een nieuwe start’ volgen we de drie zangeressen op de voet terwijl het nieuwe groepslid went aan haar nieuwe leven en de meiden elkaar steeds beter leren kennen en op elkaar leren vertrouwen.

‘K3: een nieuwe start’ was tijdens de eerste week van mei te zien op Studio 100 TV van maandag tot vrijdag. Maar voor wie de start van de reeks gemist heeft en die graag wil inhalen, worden alle afleveringen achter elkaar uitgezonden op 20 en 29 mei.

Ontdek de marathons van ‘K3: een nieuwe start’ op vrijdag 20 vanaf 17u30 en op zondag 29 mei vanaf 11u op Studio 100 TV (zender 9) dankzij de tv-optie Pickx Mix of via de Studio 100 GO Pass. Activeer je GO Pass via zender 49 of bekijk het aanbod via onze site en geniet nu van één maand gratis!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top