Pickx Mix biedt in juni humor, spanning en nostalgie

Kids | Van de nieuwste serie van medebedenker van ‘The Office’ Stephen Merchant tot nieuwe afleveringen van langlopende reeksen: er staat abonnees van de tv-optie Pickx Mix van Proximus heel wat nieuws te wachten in juni.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Outlaws

Stephen Merchant, die samen met Ricky Gervais de revolutionaire comedyserie ‘The Office’ schreef, is zowel de bedenker als een van de hoofdrolspelers in ‘The Outlaws’. Voor het scenario baseerde hij zich op de ervaringen van zijn ouders, die werkten met veroordeelde criminelen die een taakstraf moesten uitoefenen. Daar kwamen volgens Merchant de meest uiteenlopende figuren samen, die tegen wil en dank moesten samenwerken. Dat is ook wat er gebeurt in ‘The Outlaws’.

In de serie voeren zeven delinquenten samen hun taakstraf uit door een gemeenschapscentrum te verbouwen. De serie begint heel lichthartig, met de oneliners, observaties en gevatte dialogen waarvoor Merchant bekend is, maar wordt dan merkbaar donkerder en spannender. De groep vindt namelijk een zak geld in het gemeenschapscentrum. Wanneer blijkt dat ze niet de enigen zijn die het geld in hun zakken willen steken, raken ze betrokken in een ware bende-oorlog.

Veteraan-acteur Christopher Walken kruipt in de huid van een Amerikaanse dief, Merchant vertolkt een advocaat die in de problemen is gekomen. De serie is mee geproduceerd door Elgin James, de showrunner van ‘Mayans MC’ en zelf een hervormde gangster. ‘The Outlaws’ was bij de release van het eerste seizoen een grote hit met 11 miljoen streams op de online platforms van de BBC, en dus is er al een tweede seizoen in de maak.

Ontdek ‘The Outlaws’ vanaf 6 juni op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Silent Witness (seizoen 25)

De langstlopende, Britse misdaadserie keert terug met een spannend seizoen ter gelegenheid van de 25ste verjaardag. Zeventien jaar nadat Sam Ryan het Lyell verliet, keert hij terug om hulp te zoeken. De schietpartij op de minister van Volksgezondheid duwt het Lyell in een wereld van hypocrisie, intriges en verraad. Al snel vermoedt Nikki dat Sam meer weet dan wil prijsgeven. Wanneer de geloofwaardigheid van DNA - het fundament van de forensische wetenschap - in twijfel wordt getrokken, komt alles wat het Lyell dierbaar is in gevaar. Ze weten niet zeker wie ze kunnen vertrouwen en hun zoektocht naar de waarheid is bezaaid met interne conflicten en gevaarlijke confrontaties.

Ontdek 'Silent Witness' vanaf 3 juni elke vrijdag om 21u op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Looney Tunes

Er is een goede reden waarom de ‘Looney Tunes’, de animatiefilmpjes met onder anderen Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig en Yosemite Sam de geschiedenis zijn ingegaan als een van de bekendste en beste animatiereeksen aller tijden. De komische korte filmpjes zitten boordevol humor en karakter. En vanaf 13 juni kan je op Boomerang gloednieuwe afleveringen bekijken van de ‘Looney Tunes' Cartoons.

De Looney Tunes, de verzamelnaam voor karakters van Warner Bros, zijn al op de buis sinds de jaren 30. Met verschillende revivalseries en films zoals de twee ‘Space Jam’-prenten is het werk van legendarische tekenfilmmakers als Tex Avery en Chuck Jones nog steeds springlevend. Dat bewijst ook de nieuwe animatiereeks, die die een nieuwe generatie voorstelt aan de tekenfilmfiguren, maar ook oudere kijkers een injectie nostalgie zal geven.

Ontdek de nieuwe afleveringen van ‘Looney Tunes’ vanaf 13 juni elke dag om 12u30 op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top