Jeroom legt opnieuw een reeks kandidaten op het bakrooster in 'Junior Bake Off'

Kids | Het leven van een kandidaat in 'Junior Bake Off' is niet simpel. Heel Vlaanderen kijkt op je vingers terwijl je peentjes zweet en dan krijg je nog ongevraagd kurkdroog commentaar van de heer Snelders Jeroom. Hoe dan ook zijn alle ingrediënten aanwezig voor een boeiend tweede seizoen van 'Junior Bake Off'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gastheer van dienst is opnieuw Jeroom. Hij weet als geen ander hoe hij sexy plaatjes kan omtoveren tot een reeks dubbelzinnige cartoonklassiekers voor Humo, maar van bakken kent hij nog steeds schokkend weinig. Gelukkig zijn er nog Regula Ysewijn en Dominique Persoone. Samen met Jeroom kijken ze vol verwachting uit naar de nieuwste creaties van de acht jonge kandidaten. Zij nemen het vanaf woensdag 12 mei tegen elkaar op in de schaduw van het imposante Rubenskasteel in Elewijt. 

Emoties

Van emoties gesproken: in de eerste aflevering moeten de nieuwbakken kandidaten al veel hooi op hun vork nemen. Jeroom en zijn jury vragen de jonge uitverkorenen om vier identieke emojikoekjes te bakken. Dat is niet zo eenvoudig, zo blijkt. Zo strooit een pijnlijke vergissing - bloemsuiker lijkt wel erg op suiker - roet in het eten van Marie-Julie. Zij ziet haar plannen voor breed glimlachende koekjes in rook opgaan en moet gezwind opnieuw beginnen. 

Soms komen er ook traantjes, zeker omdat de opeenstapeling van stress en kleine foutjes sommigen te veel wordt. Bij kandidaat Stan staan de tranen in zijn ogen als het stapelen van laagjes cake niet zoals gepland lukt. Gelukkig is Jeroom daar al snel om hem een aanmoedigend schouderklopje te geven en deze penibele situatie wat te relativeren met een snuifje droge humor.

Wil je weten deze jonge talenten het er vanaf brengen in 'Junior Bake Off'? Je kan je vanaf woensdag 12 mei om 20u35 kijken naar Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top