Mei is Clipmaand in de Studio 100 GO app

Kids | Proximus trakteert in mei, want dan vind je in zowel de betaalde als de gratis versie van de Studio 100 GO app een pak extra content. Zing luidkeels mee met de nieuwste selectie karaoke-clips van de Studio 100-helden in de app en op Studio 100 TV!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Studio 100 GO app wordt in mei nog plezanter, want dan trakteert Proximus. Zowel betalende gebruikers van de app als zij die enkel de gratis versie gebruiken, kunnen deze maand genieten van de meest recente karaoke-clips van de Studio 100-helden. Zing dus mee met het hele gezin in de app of op Studio 100 TV (zender 9) op zaterdag en zondag vanaf 8u30, want ook daar zullen de nieuwe clips te zien zijn.

Gloednieuwe videoclips

Ga uit de bol op de allernieuwste K3 clip ‘Tjikke Boem’, ‘Zwijgen is Goud’ van Nachtwacht en ‘Knuffeldans’ van Bumba. Zing en dans mee met ‘Waterval’ van K3 en het ‘Lachlied’ van Samson en Marie, of ontdek 3 gloednieuwe clips tijdens de clipmaand.

De Studio 100 GO app is de online thuishaven van alle Studio 100 helden. Wie kiest voor de tv-optie Pickx Mix of wie over de Studio 100 GO Pass beschikt, krijgt via het web of via de Studio 100 GO app toegang tot een heleboel ongelimiteerde content, zoals series en film, boeken, liveshows en meer.

Wie de gratis versie van de app gebruikt, kan een beperkte selectie video’s bekijken en spelletjes spelen. Dankzij de Studio 100 Go Pass van Proximus krijg je maar liefst 37 exclusieve spelletjes te zien. De nieuwe karaoke-clips zijn dan weer voor iedereen beschikbaar!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top