Dit zijn de stemmen achter de 'The Addams Family 2'

Kids |

Heb je ooit het gevoel gehad dat jouw familie een beetje gek was? Dan is die nog steeds niets in vergelijking met de Addams Family. Deze iconische, vreemde en licht angstaanjagende familie komt zo uit je grootste nachtmerries en de tweede film over hun avonturen kan je nu bekijken in de Proximus VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Echte fans kennen de Addams Family al langer dan vandaag, want de vreemde bende werd in het leven geroepen in 1938 door cartoonist Charles Addams. Zijn strips over de familie werden vijftig jaar lang gepubliceerd in de krant The New Yorker. In 1964 kwam de cartoon tot leven op televisie en sindsdien volgden films en series elkaar snel op. Enkele jaren geleden nog kwam een gloednieuwe animatiefilm uit en het kersverse vervolg daarop, kan je nu in de Proximus VOD-catalogus bekijken. 

Het verhaal van ‘The Addams Family 2’ zoomt vooral in op de banden tussen de verschillende familieleden. Want nu de kinderen iets ouder worden, spendeert de familie nog amper tijd samen. Daarom besluiten de ouders, Gomez en Morticia, dat het hele gezin samen op vakantie gaat. Ze krijgen het idee om door Amerika te reizen met de caravan en komen daar heel toevallig hun neef Itt tegen.

Vreemde personages, maar topcast

Voor zo’n iconische personages zijn natuurlijk even iconische stemacteurs nodig. In de Verenigde Staten kunnen de animatiefilms van ‘The Addams Family’ rekenen op een ware sterrencast. Oscar Isaac en Charlize Theron kruipen in de huid van respectievelijk Gomez en Morticia Adams. De stem van hun dochter Wednesday (Woensdag) wordt ingesproken door Chloë Grace Moretz en zelfs Snoop Dogg komt voor in de film als de neef van de familie: Itt. 

In Vlaanderen gingen ze dus op zoek naar waardige tegenhangers, en die werden zeker en vast gevonden. Morticia en Gomez krijgen hun stemmen van respectievelijk Manou Kersting (‘Undercover’) en Mieke Laureys (‘Corgi’). Daphne Wellens (‘Hoe Tem je een Draak 3’) kroop voor de micro om het beste van zichzelf te geven als Woensdag, Walter Baele (‘Huisdiergeheimen 2’) kruipt in de huid van Fester en Tinne Oltmans (‘Lisa’) ontpopt zich tot Parker.

‘The Addams Family 2’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top