Neem je Studio 100 vrienden overal mee in de vernieuwde Studio 100 GO app!

Kids | De Studio 100 GO app zit sinds kort in een nieuw jasje en dat betekent dat de favoriete Studio 100-helden van je kind nu nog meer aan hun vingertoppen liggen. Navigeer nu nog makkelijker doorheen de app en ontdek de leukste tv-series, muziek, boeken, spelletjes en meer van figuren als K3, De Pottenlikkers, Bumba, Maya en Kosmoo.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De vernieuwde Studio 100 GO app brengt beter dan ooit aangepaste content op maat van je kind. Bij het aanmaken van een profiel kan je de drie favoriete figuren van je kind selecteren. Op basis van die keuze zal het menu van de app muziek, video’s, spelletjes en boeken van die figuren in de kijker zetten en ook nieuwe figuren voorstellen die in dezelfde lijn liggen. Bovenaan in het nieuwe menu is het mogelijk om meteen in video’s, spelletjes, en muziek te duiken op basis van de favoriete personages en figuren van je kind. De content van de favorieten wordt altijd eerst weergegeven met daarna de content die er het meest bij aanleunt. Zo laat je app je kind nog makkelijker nieuwe series ontdekken en nog meer plezier beleven.

In de gratis Studio 100 GO app vind je heel wat filmpjes terug. Maar wist je al dat je voor een klein prijsje met de Studio 100 GO Pass nog veel meer krijgt: series, boeken, films, shows, specials, muziekclips en spelletjes van de helden van Studio 100. En da's niet alles. Die kunnen zonder limiet gedownload worden voor eindeloos veel kijkplezier onderweg. De app is dus je ideale compagnon, bijvoorbeeld tijdens een lange ritEr is heel wat te ontdekken in de Studio 100 GO Pass, exclusief voor Proximus tv-klanten. Denk maar aan nieuwe afleveringen van Kosmoo, de bionische speurhond die samen met Robbe en Ellis misdaad bestrijdt in Zeezicht.

Wie op de eerste rij wil zitten om te zien hoe Julia aan haar leven als kersvers K3-gezicht went en hoe Marthe en Hanne haar wegwijs maken, vindt de vlogs van K3 in de app.

Over muziek gesproken: de jongsten die niet stil kunnen blijven zitten, zullen graag de benen strekken met de dansjes van Bumba of Maya de Bij. In de videosectie worden hun leukste dansjes stap voor stap uit de doeken gedaan.

Voor de kinderen die willen helpen in de keuken en ideetjes willen over gezond eten, zijn er de afleveringen van ‘De Pottenlikkers’, waarmee jouw kind kan leren om pasta met vis, een pizza vol groenten, heerlijke couscous en meer klaar te maken!  Je vindt het allemaal in de vernieuwde Studio 100 GO Pass app.

Wil jij je ook uitleven met alle video’s, liedjes, films, karaokeclips, boeken, spelletjes en nóg meer van Studio 100? Check dan de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx, beschikbaar als tv-optie of binnen het aanbod van Pickx Mix.

Probeer de Studio 100 GO Pass of Pickx Mix nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor Studio 100 GO Pass 5,95 euro/maand, voor de tv-optie Pickx Mix betaal je 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top