Nieuwe afleveringen van ‘#LikeMe’ vanaf woensdag

Kids | Het muzikale tienerprogramma ‘#LikeMe’ geldt als een van de grootste recente succesverhalen van Ketnet, en vanaf 12 januari komt het nieuwe derde seizoen op de buis. Een nieuw schooljaar op het SAS betekent nieuwe leerlingen, nieuwe avonturen en ook veel nieuwe muziek.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In april van vorig jaar kondigde de VRT heel wat lekkers aan voor de fans van ‘#LikeMe’. Naast de belevingsexpo ‘Smile #LikeMe’ en de aankondiging van liveshows, maakte de openbare omroep ook bekend dat de opnames voor een nieuw seizoen van het hyperpopulaire tienerprogramma zouden beginnen. Deze maand komt het derde seizoen op de buis.

In de realiteit zitten we in de koudste periode van het jaar, maar in het SAS is de zomer nog maar net voorbij en zijn de leerlingen klaar voor een nieuw schooljaar. Vince en Caro lijken verliefder dan ooit, maar hun werelden liggen toch ver uit elkaar. Caro worstelt met de liefde en met zichzelf. Wanneer een nieuwe leerling op het SAS aankomt, is dat aanleiding voor nieuwe avonturen, maar die leiden tot chaos en conflicten met haar vrienden. Yemi krijgt het intussen zwaar te verduren, want hij wordt het mikpunt van pestkop Dennis. Wanneer zijn vriendschap met Maria en Caro uiteen valt, krijgt hij het helemaal moeilijk. En ook Camilles leven neemt een drastische wending.

In de eerste aflevering krijgen de vrienden een onverwacht berichtje. Ze moeten naar de luchthaven om afscheid te nemen van iemand. We maken kennis met enkele nieuwe castleden, zoals de 21-jarige Lotte De Clerck (bekend van ‘The Voice’), 23-jarige voetballer, muzikant en acteur Emanoel Nascimento Borges en 18-jarige MNM-dj en ‘Familie’-gezicht Aaron Blommaert.

Uiteraard staat ‘#LikeMe’ altijd garant voor de herontdekking van enkele Nederlandstalige klassiekers zoals ‘Porselein’, ‘Ik wil je’, ‘Laat me nu toch niet alleen’… In het nieuwe seizoen komen daar weer enkele topliedjes bij, zoals 'Dansen voor jou’ van Isabelle A en ‘Laat me’ van Ramses Shaffy.

Bekijk ‘#LikeMe’ vanaf woensdag 12 januari om 18u35 op Ketnet of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top