Deze films moet je in de kerstperiode gezien hebben!

Kids | Tijdens deze magische periode is er ook op televisie heel wat te zien. Ook wanneer je na een heus feestmaal even wil uitbuiken in de zetel, kan je genieten van een mooie selectie films en series. Proximus Pickx zet even op een rijtje welke films niet mogen ontbreken in jouw kerstlijstje van ‘te bekijken films’.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Holiday

De Amerikaanse Amanda heeft net haar relatie verbroken met een man die haar bedroog. De Engelse Iris verneemt dat haar grote liefde met iemand anders gaat trouwen. De twee vrouwen besluiten dat het hoog tijd is voor een vakantie. Ze wisselen van huis, maar al gauw wordt duidelijk dat hun vakantie veel meer dan alleen maar wat rust in petto heeft. De romantiek hangt zowel in de Verenigde Staten als in Engeland in de lucht ...

‘The Holiday’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Home Alone

Deze film kan in geen geval ontbreken in een lijstje van kerstfilms. De 8-jarige Kevin is het jongste kind van de familie McCallister en wordt een beetje gezien als last. Hij is het mikpunt van de plagerijen van zijn oudere broers en verpest per ongeluk het kerstdiner van de familie. Als straf moet hij de nacht voor het vertrek naar Parijs op zolder slapen. Door een stroompanne doet zijn alarmklok het echt niet meer en overslaapt hij zich. Eens hij wakker wordt, merkt hij dat hij als enige achterblijft in het grote huis. En terwijl zijn familie in Parijs vertoeft, komen er twee boeven bij Kevin op bezoek.

Ontdek 'Home Alone’ op Disney+ vanaf nu beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Holidate

Wie kerst zegt, zegt natuurlijk: romcoms! Netflix pakt uit met ‘Holidate', over Jackson en Sloane, twee singles die een deal sluiten om van achterover te vallen. Omdat ze de eindeloze opmerkingen van hun familie beu zijn, besluiten ze elkaars nepdate voor de feestdagen te zijn en zo de vrede aan de feestdis te bewaren. De komedie staat garant voor heel wat hilarische situaties.

Ontdek ‘Holidate’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Polar Express

Sinds de release in 2004 is 'The Polar Express' een kerstklassieker geworden, ideaal om lekker onder een dekentje te kruipen met een warme chocolademelk. De animatiefilm, geregisseerd door Robert Zemeckis, vertelt het verhaal van een kleine jongen die zijn geloof in de kerstman begint te verliezen. Zijn avontuur begint in de nacht van 24 december wanneer hij aan boord gaat van een mysterieuze trein met de Noordpool als eindbestemming. Op zijn reis ontmoet de jongen onvergetelijke mensen die zijn kijk op Kerstmis voor altijd kunnen veranderen.

Ontdek ‘The Polar Express’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

How The Grinch Stole Christmas

Iedereen houdt van Kerstmis, toch? Wel, iedereen behalve de groene Grinch uit Whoville. De gemene en haatdragende Grinch kan de vrolijke stemming en kerstsfeer niet uitstaan en probeert de feestdag te verpesten. Hij verkleedt zich als de Kerstman en steelt alle cadeautjes van de inwoners. Samen met zijn handlanger Max doet hij er alles aan om de kerstvreugde te temperen. 

Ontdek ‘How The Grinch Stole Christmas’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

De Familie Claus 2

Het verhaal van deze kerstfilm draait om de jonge Jules Claus, die helemaal niet van Kerstmis houdt. 25 december is namelijk de dag dat zijn vader is gestorven. Terwijl zijn mama moet werken tijdens de feestdagen, brengt Jules de kerstvakantie door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden. Bovendien blijkt zijn grootvader Noël Claus niemand minder dan de enige echte Kerstman te zijn. Wanneer die zijn been breekt, wil Jules hem te hulp schieten. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met de wereld, moet hij eerst zelf weer leren houden van de 'mooiste tijd van het jaar'...

Ontdek ‘De Familie Claus’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top