Muzikale kortfilm 'Robin Robin' brengt je meteen in de kerstsfeer

Kids |

Heb je zin om volledig in de kerstsfeer te komen? Neem dan eens een kijkje op Netflix. Daar staat sinds vorige week een gloednieuwe muzikale special op: ‘Robin Robin’. Proximus Pickx licht alvast een tipje van de sluier op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sinds 24 november kan je een prachtige kortfilm op Netflix vinden. ‘Robin Robin’ is een muzikale eindejaarsspecial die het hartverwarmend verhaal vertelt van een piepklein volgeltje, Robin. Toen ze nog veilig in haar eitje zat, rolde dat eitje per ongeluk uit het nest en recht in een vuilnisbelt. Robin wordt er vanaf haar geboorte grootgebracht door een familie stelende maar liefdevolle muizen. Naarmate ze ouder wordt, beginnen er echter meer en meer verschillen duidelijk te worden tussen haar en de muizenfamilie. Robin gaat dus op pad om de ultieme overval te plegen, zodat de muizen zien dat ze echt een van hen is. Maar tijdens haar missie ontdekt het kleine vogeltje wie ze echt is.

Ster(stem)acteurs

‘Robin Robin’ is gemaakt door Aardman Animations, dat eerder ook ‘Wallace & Gromit’ en ‘Shaun het Schaap’ maakte. De geliefde stop-motionanimatiestudio slaagde erin om enkele grote namen te strikken om hun stem aan de personages te lenen. Een van de meest bekende is zonder twijfel Golden Globe winnares Gillian Anderson (‘The Crow’, ‘Sex Education’). Zij neemt de rol van Kat op zich, de slechterik in het verhaal. Anderson is alvast heel enthousiast over haar rol in de muzikale kortfilm. “’Robin Robin’ gaat over leren van jezelf te houden zoals je bent. De kortfilm heeft een warme kerstboodschap en daar is op dit moment veel nood aan in deze wereld.”

Naast haar horen we ook Bronte Carmichael (‘Christopher Robin’), die de stem van Robin zal inspreken en Adeel Akhtar (‘Enola Holmes’) die de rol van Vader Muis op zich neemt. Een andere grote naam is die van Oscar genomineerde Richard E. Grant (‘Can You Ever Forgive Me?’), hij zal zich ontpoppen tot Magpie, een vogel die houdt van glinsterende dingen en Robin onder zijn hoede neemt.

Ontdek ‘Robin Robin’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top