Samson & Marie, Pietje Precies en andere favoriete Studio 100-figuren in ‘Studio Sint’!

Kids | De Sint heeft dit jaar zijn magische woorden al uitgesproken. Er zijn volgens hem dit jaar geen stoute kinderen geweest. Maar is dat wel echt zo? Jong en oud konden dit weekend in Plopsaland hun stoutste vragen stellen aan Pietje Precies en de andere helden van Studio 100.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 27 en 28 november kon je in Plopsaland een Sinterklaaskubus vinden. Daarin kwamen het hele weekend lang verschillende bekende figuren langs! Zo kon je er afwisselend Samson & Marie, Mega Mindy, De Nachtwacht en Pietje Precies vinden. Sinterklaas mocht dan wel beweren dat alle kinderen het voorbije jaar braaf waren, maar deed jij wel echt geen stoute dingen?

In ‘Studio Sint’ konden bezoekers Pietje Precies en de andere bekenden van Studio 100 al hun vragen stellen! Krijgt Roetpiet ook cadeautjes van de Sint? Kreeg Samson een nieuw warm mandje om in te slapen? Of misschien wilde je wel weten of de helden van De Nachtwacht wel braaf zijn geweest dit jaar?

Ben je benieuwd naar wat Pickx allemaal heeft voorbereid voor de komst van Sinterklaas? Ontdek tal van leuke programma's in de Pickx app. Meer info vind je hier! 

Ontdek hier de allereerste aflevering van 'Studio Sint' met Samson & Marie en Pietje Precies! Ontdek hier de tweede aflevering van 'Studio Sint' met Mega Mindy en Pietje Precies! Ontdek hier de derde aflevering van 'Studio Sint' met Samson & Marie en Pietje Precies! Ontdek hier de vierde aflevering van 'Studio Sint' met Nachtwacht en Pietje Precies! 

Sinterklaasshow

Proximus Pickx zal bovendien alle kinderen in de watten leggen. Samen met Studio 100 brengt Proximus Pickx op 5 december de Grote Sinterklaasshow naar de huiskamers van hun klanten. Het spektakel wordt vanaf 10u30 uitgezonden en misschien doe je er wel inspiratie op om ’s avonds je schoen te zetten! Voor de kindjes die doof of slechthorend zijn, is er een extra show mét doventolk om 12u00. Ben je geen Proximus tv-klant? Geen probleem! Omdat het toch wel speciale omstandigheden zijn, kan iédereen de show dit jaar hier bekijken vanaf maandag 6 december.

De show is tot en met 9 januari beschikbaar op Pickx.be én in de Pickx app voor elk kapoentje via het Proximus-account van de ouders. Heb je de uitzending gemist? Geen paniek, want beide shows blijven nog een hele week beschikbaar in de Pickx-app!

De beste Sinterklaasfilms in VOD

Ook voor wie niet kan wachten tot de Grote Sinterklaasshow begint, heeft Proximus Pickx wat in petto. Er bestaan heel wat Sinterklaasfilms waarbij je meer te weten te weten over de Sint en zijn hulppieten. Zo kan je in de Proximus VOD-catalogus kijken naar films als 'De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest’, 'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’,'Het Paard van Sinterklaas' en 'De grote Sinterklaasfilm’. Tenslotte zijn er ook heel wat shows met en over Sinterklaas te bekijken. Meer informatie over onze VOD-collectie kan je hier vinden of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus via deze link.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top