Duik in de wereld van Sinterklaas met deze films uit Proximus VOD

Kids |

Sinterklaas maakt zich op om 6 december pakjes uit te delen aan alle brave kinderen. Maar wist jij dat de Sint, buiten pakjes uitdelen, ook zelf heel wat avonturen beleeft? Kijk naar deze Sinterklaasfilms in de Proximus VOD en kom meer te weten over de wereld van Sinterklaas en zijn hulppieten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

'De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest' (2020)

De Pieten krijgen van Sinterklaas een groot feest cadeau omdat ze goed hun best hebben gedaan voor de heilige man. Maar wanneer Coole Piet plots verdwijnt, worden de feestplannen even stilgelegd. Coole Piet moet immers eerst worden teruggevonden en daarom beginnen de Pieten een grote zoektocht. Al snel stellen de Pieten zich de vraag of de geheimzinnige Smoezel iets te maken heeft met de plotse verdwijning van Coole Piet...

De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?' (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het niet leuk dat Sinterklaas gratis speelgoed weggeeft aan alle brave kinderen. Om deze traditie te stoppen, en zijn eigen bankrekening te spijzen, steelt Blik het boek van de Sint waardoor het feest op 6 december in het water dreigt te vallen. De Sint vraagt aan zijn collega, de kerstman, of hij zijn boek mag lenen maar ook dat boek blijkt gestolen te zijn… Samen gaan de Sint en de Kerstman op zoek naar de dader.

Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Het Paard van Sinterklaas' (2005)

Het Chinese meisje Winky Wong is verhuisd naar Nederland en heeft daar moeite met de lokale gewoontes, gebruiken en taal. Gelukkig is er een pony in de buurt die ze leuk vindt maar wanneer dat dier op een dag sterft, voelt Winkt zich plots weer eenzaam en alleen. Plots hoort Winky over Sinterklaas en ze hoopt dat de heilige man haar een pony kan schenken. Dan zouden al haar problemen definitief tot het verleden behoren, althans dat hoopt ze.

Het Paard van Sinterklaas’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'Waar is het paard van Sinterklaas?' (2007)

Winky Wong is dolblij: ze mag voor het paard van Sinterklaas zorgen en doet dat met veel plezier. Haar mama kondigt ondertussen aan dat de kleine Winky een broertje of zusje zal krijgen en dat is spannend nieuws. Toch heeft Winky ook heel wat twijfels en wanneer haar mama naar het ziekenhuis moet, voelt ze zich plots weer heel alleen. Gelukkig is er nog steeds het paard van Sinterklaas, maar dat blijkt te kunnen ontsnappen…

Waar is het paard van Sinterklaas?’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

'De grote Sinterklaasfilm' (2020)

Groot alarm! Het kasteel van Sinterklaas en de pieten blijkt op instorten te staan. Althans, dat beweren snoodaards Stan en Olivier. Om het zekere voor het onzekere te nemen, verhuist Sinterklaas naar een camping en dat betekent dat er helaas geen Sinterklaasfeest kan doorgaan. Gelukkig zijn Kikkie en Paco bij de pinken en gaan ze op onderzoek uit. Want is het kasteel van de Sint wel echt in zo’n slechte staat?

‘De grote Sinterklaasfilm’ is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Sinterklaasprogramma’s in de Proximus Pickx-app

Wil je de komst van de goedheiligman nog beter voorbereiden? Kijk dan vanaf 22 november via de Pickx-app naar de leukste Sinterklaasprogramma’s zoals ‘Sinterklaaskapoentjes’, ‘Sintkaraoke’ en naar de ‘Grote Sinterklaasshow’. Op 5 december kan je met het hele gezin kijken naar de Grote Sinterklaasshow 2021 op Pickx+ dankzij de tv-optie Pickx Mix. Nog geen Pickx Mix-klant? Probeer het dan nu één maand gratis!

Lees hier alles over het dagelijkse bezoek van Sinterklaas aan 'Studio Sint' in de Proximus Pickx-app vanaf 22 november!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top