Nieuwe tv-optie Pickx Mix: een mix van content voor jong en oud

Kids | Proximus pakt uit met de gloednieuwe tv-optie Pickx Mix. Je vindt er een grote op aanvraag-catalogus, de beste zenders voor je dagelijkse dosis entertainment, de Studio 100 GO Pass en de exclusieve zender Pickx+. Veel kijkplezier!

Door MF

Deel dit nieuws

Krijg je maar niet genoeg van al die kleppers op je televisie? Goed nieuws. Met de nieuwe tv-optie Pickx Mix raak je niet uitgekeken. De op aanvraag-catalogus is haast eindeloos. Zo vind je er naast recente, klassieke en bekroonde films ook Belgische en internationale series terug. Of wat dacht je van een leuke tekenfilm, een spraakmakend interview of een grappige show?

Kinderen kunnen dan weer hun hart ophalen met de Studio 100 GO Pass. Daarmee kunnen ze álle avonturen van hun favoriete helden op de voet volgen. Niet alleen op tv, maar evenzeer in de Studio 100 GO Pass-app.

En er is nóg meer! Pickx+, de nieuwe exclusieve zender van Proximus (zender 13), laat je unieke films, series en sportdocumentaires zien die je nergens anders vindt. Of kijk eens naar een van de andere twintig extra zenders. Een dagelijkse dosis entertainment verzekerd. Zo vind je de leukste series op onder meer FOX en BBC First. Op National Geographic Wild kijk je interessante natuurdocumentaires. Meer geïnteresseerd in geschiedenis? Dan vind je zeker je gading op History Channel. Kinderen zullen dan weer verzot zijn op zenders als Nick Jr. en Boomerang. En voor muziekliefhebbers is er bijvoorbeeld MTV Hits of Stingray Classica ... 

Watchlist!

Natuurlijk willen we niet dat je verloren loopt in het gigantische aanbod van Pickx Mix. Daarom geven we je alvast een voorsmaakje van wat je allemaal mag verwachten.

Silent Witness

Nikki en haar collega Jack keren terug naar het Lyell Centre, terwijl ze nog moeten bekomen van de onverwachte dood van dr. Thomas Chamberlain én het schokkende vertrek van collega Clarissa. Als het duo een zwaarbeveiligde gevangenis binnengaat om de verdachte dood van een gedetineerde te onderzoeken, roept de zaak en dan vooral de celgenoot van het slachtoffer verontrustende herinneringen op bij Nikki.

Seizoen 24: in première te bekijken vanaf zaterdag 29 oktober op BBC First (zender 26 in Vlaanderen en zender 276 in Brussel)!

John Wick 3: Parabellum

Keanu Reeves kruipt opnieuw in de huid van 's werelds dodelijkste huurmoordenaar: John Wick. Nadat hij een lid van The High Table ombracht, slaat hij op de vlucht. Op zijn hoofd plakt inmiddels een prijs van maar liefst veertien miljoen dollar, wat van hem hét doelwit maakt van de meest gevreesde criminelen op aarde.

Vanaf 12 november beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Pickx Mix!

Pandore

Brussel, twee maanden voor de verkiezingen. In volle campagne wordt het land opgeschrikt door zowel een onderzoek naar corruptie als een tragische aanslag. Als de wegen van een rechter-commissaris, een politicus, een activist en een journalist elkaar kruisen, blijkt al snel dat ze elk zo hun eigen waarheid hebben. Maar wie spreekt de échte waarheid?

Te bekijken vanaf 16 november in de op aanvraag-catalogus van Pickx Mix!

The Sound of Philadelphia

Na de gewelddadige dood van zijn vader werd de jonge Peter opgenomen in het gezin van zijn neef Michael. Binnen de Ierse maffiafamilie groeiden de neven op als echte broers. Tot de Italianen terrein winnen en Michael met nog meer geweld reageert. Peter kan het verraad dat het leven van zijn vader kostte niet loslaten, maar lukt het hem om een nieuw drama te voorkomen?

Nu beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Pickx Mix!

Tom & Jerry in New York

Hilariteit verzekerd: Tom en Jerry hebben hun intrek genomen in een prestigieus hotel in Manhattan. Maar de chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Het bekende kat-en-muisspel gaat verder in New York door onder meer Central Park, gigantische musea en warenhuizen.

Tom & Jerry is te bekijken op Boomerang (zender 43)! Tom & Jerry in New York: vanaf 15 november een week lang om 16u.

Pickx+

L'Opéra
In het majestueuze Palais Garnier, een van de meest bekende operahuizen ter wereld, knokken balletdansers voor hun plek. Zal Zoé weer de ster worden die ze ooit was? Kan de jonge Flora zich op tijd bewijzen? En lukt het de nieuwe dansdirecteur Sébastien om de Opera te laten schitteren aan het firmament van de werelddans?
Nu te bekijken op Pickx+ (zender 13)!

The Frankie Drake Mysteries
Toronto, de jaren twintig. Frankie Drake runt samen met haar compagnon Trudy Clarke het detectivebureau Drake Private Detectives. Samen gaan ze de strijd aan met flyboys, gangsters, alcoholsmokkelaars ... die de stad terroriseren. Spanning verzekerd.
Nu te bekijken op Pickx+ (zender 13)!

Studio 100 GO Pass

Nachtwacht
Nachtwacht to the rescue! De dorpelingen van Schemermeer worden geterroriseerd door duistere wezens, maar dat laten elf Keelin, vampier Vladimir en weerwolf Wilko niet zomaar gebeuren. Met hun geweldige magische krachten gaan ze de strijd aan met elk boosaardig wezen dat hun pad kruist.
Te bekijken op Studio 100 TV (zender 30) en in de Studio 100 GO Pass!

De Pottenlikkers
Zes jonge chefs nemen, samen met hulpchef Marie Verhulst, hun leeftijdsgenootjes op sleeptouw in de keuken. Ze toveren evenwichtige en kindvriendelijke gerechten op tafel. Met de lekkerste groenten en fruit in de hoofdrol!
Te bekijken op Studio 100 TV (zender 30) en in de Studio 100 GO Pass!

De tv-optie Pickx Mix is vanaf 1 november beschikbaar. Om deze nieuwkomer te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top