De helden van de 'Nachtwacht' maken de herfstvakantie extra spannend!

Kids |

Het griezelseizoen is begonnen! Halloween staat bijna voor de deur en om je helemaal in de sfeer te brengen komen de helden van de ‘Nachtwacht’ naar Studio 100 TV. Klaar om te sidderen en beven met vampieren, elfen en weerwolven?

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het dorpje Schemermeer terroriseren duistere wezens de dorpelingen. Gelukkig kan de Nachtwacht ingrijpen! Dat heldenclubje bestaat uit drie stoere en slimme vrienden die bereid zijn alles te doen om de krachten van het kwaad te bestrijden. De elf Keelin, de vampier Vladimir en de weerwolf Wilko deinzen van geen enkel gevaar terug.

Ieder van hen beschikt ook over geweldigde magische krachten. Keelin gebruikt feeënstof, betoverde elixers en magische formules om zich tegen kwade wezens te verdedigen. Vladimir daarentegen kan zichzelf onzichtbaar maken en met de snelheid van het licht bewegen. Hij is eeuwen oud, maar ziet eruit als een onstuimige jongeman. Wilko is dan weer sterk, atletisch en heeft een uitstekelijke reukzin.

Twee shows

De heldendaden van deze Nachtwachters zullen je evenveel doen huiveren als doen lachen op Studio 100 TV. Op 31 oktober kan je genieten van niet één, maar wel twee 'Nachtwacht'-shows. In 'Het Vervloekte Perkament' zijn Keelin, Vladimir en Wilko druk bezig met studeren voor het Nachtwacht-examen. Zo druk dat een Tirak, een kwaadaardig wezen, de bibliotheek is ingeslopen om alle kennis en wijsheid uit de boeken te wissen. De helden moeten alles op alles zetten om Tirak tegen te houden en de boeken hun inhoud terug te geven. 

Als je hierna nog geen genoeg hebt gekregen van 'Nachtwacht', staat de 'Nachtwacht Plopsaland Parkshow' voor je klaar. Hier komen ze oog in oog te staan met Cadaver, een verschrikkelijk monster dat het kerkhof van Schemermeer terroriseert. Zullen Keelin, Vladimir en Wilko in staat zijn om de wezens van de duisternis elke keer te verslaan? Ga kijken om erachter te komen!

Ontdek 'Het Vervloekte Perkament' op 31 oktober om 9u op Studio 100 TV (zender 30). Diezelfde dag om 17u30 kan je ook genieten van 'De Nachtwacht Plopsaland Parkshow', gevolgd door Ghost Rockers Parkshow. Beide 'Nachtwacht'-shows zijn beschikbaar met de Studio 100 GO Pass. De Studio 100 GO Pass zorgt voor uren speelplezier voor kinderen met onder meer spelletjes, films series, en andere leuke extra's!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top