De nieuwigheden in de tv-optie Family van Proximus Pickx

Kids | Zoals steeds heeft de tv-optie Family van Proximus Pickx ook deze maand heel wat nieuws in petto, van beklijvende dramareeksen tot een historische schattenjacht en komisch plezier voor de hele familie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Time

De driedelige BBC-reeks ‘Time’ biedt inkijk in het harde leven van een gevangene en de personen die de gevangenis leefbaar willen houden. Mark Cobden (Emmy- en BAFTA-winnaar Sean Bean) gaat gebukt onder schuldgevoel wanneer hij wordt opgesloten voor zijn rol in de dood van een onschuldige man. Cipier Eric McNally (viermaal BAFTA-genomineerde Stephen Graham) ziet dat hij zich moeilijk kan aanpassen aan de omgeving van de gevangenis en probeert hem te helpen, maar wanneer de medegevangenen ontdekken hoe ze Cobden echt pijn kunnen doen, staat de cipier voor een onmogelijke keuze.
 
‘Time’ is een harde, maar uiteindelijk hoopgevende studie van straf en boetedoening van de hand van schrijver Jimmy McGovern (‘The Street’, ‘Accused’) en regisseur Lewis Arnold (‘Humans’, ‘Broadchurch’).
 
Ontdek ‘Time’ elke woensdag op BBC First, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

The North Water

Op woensdag 29 september gaat de langverwachte serie ‘The North Water’ in première. Bekroond schrijver en regisseur Andrew Haigh (‘Lean On Pete’, ‘45 Years’) bewerkte en regisseerde de reeks. Tot de cast behoren grote namen als Golden Globe winnaar Colin Farrell (‘In Bruges’, ‘The Lobster’), Jack O’Connell (‘This is England’, ‘Skins’) en Stephen Graham (‘Time’, ‘Boardwalk Empire’).
 
De zesdelige serie is gebaseerd op de veelgeprezen roman van Ian McGuire en vertelt het verhaal van Patrick Sumner (Jack O’Connell), een in ongenade gevallen ex-legerchirurg die zich aanmeldt als scheepsdokter voor een walvisexpeditie naar het noordpoolgebied aan boord van The Volunteer. Maar de woestheid van de elementen wordt geëvenaard door het geweld van zijn bemanningsleden, waaronder harpoenier Drax (Colin Farrell). Wanneer het werkelijke doel van de expeditie duidelijk wordt, barst de confrontatie tussen de twee mannen los.
 
‘The North Water’ is gemaakt door See-Saw Films en Rhombus Media voor de BBC.
 
Ontdek ‘The North Water’ vanaf 29 september elke woensdag op BBC First, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Lost Gold of World War II

Filippijnen, 1945. Terwijl de geallieerden oprukken, proberen de Japanse troepen onder leiding van de beruchte generaal Yamashita op de eilanden een fortuin aan schatten te begraven. Die zou bestaan uit miljarden dollars aan goud, juwelen en kunstvoorwerpen die uit verschillende landen gestolen werden tijdens de oorlog. Of toch, dat is wat sommigen geloven.
 
In het heden zijn Amerikaanse onderzoekers nog steeds op zoek naar de legendarische verborgen schatten. In ‘Lost Gold of World War II’ volgen we een team dat het spoor volgt van een ooggetuige. Hij zegt dat hij de Japanse troepen heeft gezien, terwijl ze vele kisten in tunnels begroeven. De omgeving ligt bezaaid met explosieve boobytraps, maar de onderzoekers en ingenieurs van het team geloven dat ze de vallen kunnen ontwijken door een bizarre code te ontcijferen. Of ze de waarheid achterhalen en op het spoor komen van het goud, zie je in deze documentairereeks.
 
Ontdek ‘Lost Gold of World War II’ op History Channel, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Grizzly & de Lemmings

Diep in de Canadese bossen heeft grizzlybeer Grizzly het helemaal voor elkaar. In het huisje van de boswachter heeft hij een luilekkerleventje, maar dat wordt verstoord door de talloze lemmings die hem maar geen rust gunnen. Zonder dialogen en in de slapsticktraditie van ‘Tom & Jerry’ of ‘Road Runner’ staat deze animatiereeks garant voor creatief vertier voor jong en oud. En vanaf 4 oktober zijn er nieuwe afleveringen te ontdekken!
 
Ontdek ‘Grizzly & de Lemmings’ vanaf 4 oktober op Boomerang, beschikbaar in de tv-optie 'Family' van Proximus Pickx. Het aanbod van 'Family' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top