Studio 100 opent nieuw hotel in Plopsaland

Nieuws | De zomer van 2021 staat in het teken van een ‘nieuw begin’. De coronapandemie is zeker nog niet voorbij, maar er mag stilaan weer wat meer. Zo kunnen we weer naar de pretparken. Wie in eigen land wenst te blijven, kan een verblijf boeken in het gloednieuwe hotel van Studio 100 in Plopsaland.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De opening van het Plopsa Hotel werd in het verleden al meerdere keren uitgesteld door de coronamaatregelen. Ondertussen kan je er dus wel overnachten. Wil je graag de nieuwe attractie 'The Ride to Happiness by Tomorrowland' ontdekken? Dat kan je uiteraard combineren met een overnachting in het Plopsa Hotel.

Voor ieder wat wils

Het hotel in De Panne is een pareltje. Het project kostte 25 miljoen euro en telt maar liefst 117 kamers, waarvan 11 luxesuites met een doorgedreven thema van onder andere Samson & Marie, Kabouter Plop, K3 en Mega Mindy en 10 neutrale luxesuites voorzien van alle ruimte, weelde en comfort. De overige 96 standaardkamers hebben een neutraler, stijlvol theaterthema. De kamerprijzen, die je hier kan terugvinden, zijn telkens inclusief parking, een uitgebreid ontbijtbuffet, ongelimiteerde toegang tot zowel Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor als Plopsaqua De Panne tijdens het verblijf en een rijkelijk avondmaal.

Daarnaast telt het Plopsa Hotel een ruim restaurant 'Le Grand Buffet' met aanpalend buitenterras, twee bars, drie hedendaagse vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten en een beveiligde, ondergrondse parking. In de impressionante foyer prijkt bovendien een gedetailleerde plafondschildering van Maya de Bij. Naast Maya maken ook de verschillende andere Studio 100-figuren een prominent deel uit van het decor.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top