Van ‘Black Widow’ tot ‘De Croods 2’: dit mag je niet missen in de cinema deze week

Kids | De bioscopen zijn inmiddels bijna een maand weer open en de nieuwe releases blijven maar komen. Ook deze woensdag kan je weer enkele nieuwe films gaan bekijken op het witte doek. Proximus Pickx stelt er je al een paar voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Croods 2: Een Nieuw Begin

Deze grappige prehistorische familie keert terug naar het scherm voor nieuwe avonturen. Na veel gevaren te hebben overleefd, komt er een nieuwe uitdaging voor de Croods: ze moeten een nieuwe plaats vinden om te leven, omdat hun leefgebied wordt bedreigd. De familie gaat op zoek en ontdekt een beschermde en idyllische plek. Maar plots lijkt die al bewoond te zijn door de familie Bettermans, die zich duidelijk in een ander stadium van de evolutie bevindt. Door hun verbazingwekkende uitvindingen en geavanceerde technieken zijn ze helemaal anders dan de Croods. Spanningen lopen hoog op, tot de families plots verplicht worden om de krachten te bundelen.

Black Widow

Het Marvel universum houdt maar niet op met ons te verrassen! Aangezien de cinema’s zo lang gesloten waren, zullen de superheldenfilms elkaar in snel tempo opvolgen de komende maanden. De eerste die het bal opent is niemand minder dan ‘Black Widow’ met Scarlett Johansson. Deze spionagethriller vertelt het verhaal van Natasha Romanoff, opgeleid door het Black Widow-programma. Natasha wordt achtervolgd door een kracht die niets uit de weg gaat om haar ten val te brengen. Terwijl ze vlucht, moet ze afrekenen met demonen uit haar verleden en met de gebroken relaties die ze achterliet lang voor ze een Avenger werd.

Kuessipan

Deze film uit Quebec is een eerbetoon aan Aboriginal gemeenschappen zoals de Innu. Mikuan en Shaniss groeien samen op in een Innu-reservaat en zijn onafscheidelijk. Ze beloven elkaar dat ze altijd samen zullen zijn, maar hun levensplannen beginnen uiteen te lopen wanneer ze 17 worden. Mikuan wordt verliefd op een witte man en droomt van grootsheid. Ze wil het reservaat verlaten, tot ongenoegen van Shaniss die een gezin sticht.

In the Heights

Deze nieuwe versie van de klassieker ‘West Side Story’ vertelt het verhaal van het leven in Washington Heights, een wijk waar geen droom te groot is. De film is een bewerking van de musical 'In the Heights', met muziek en teksten van Lin-Manuel Miranda. Hij is ook de man achter die andere bekende musical: 'Hamilton'. In ‘In the Heights’ zijn roots en afkomst erg belangrijk. De personages zijn een voor een op zoek naar zichzelf, om uiteindelijk hun grootste dromen te kunnen verwezenlijken. Usnavi wil zijn eigen bedrijf oprichten, terwijl Vanessa ervan droomt modeontwerpster te worden. De ontmoeting tussen de twee zet hun leven op hun kop, en dat tegen een achtergrond van opzwepende muziek en uitzinnig gedans.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top