De beste kijktips voor een geslaagde week

Kids | Zoals elke maandag speurt Proximus Pickx de televisiegids af naar de leukste kijktips van de week. Er is voor elk wat wils!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: ‘Boer zkt Vrouw’

Naar goede gewoonte gaan ook dit jaar vier boeren en één boerin op zoek naar de ware liefde. Maandagavond is het tijd om kennis met hen te maken, al heeft Dina Tersago deze keer een verrassing in petto. De deelnemers komen namelijk niet met hun hoofd in beeld. Zie jij het zitten om ‘blind’ een brief te schrijven?
 
Bekijk ‘Boer zkt Vrouw’ op maandag 31 mei om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Dinsdag: ‘Friends: The Reunion’

Fans zijn er al maanden op aan het wachten en nu is het moment dan eindelijk aangebroken. Het is tijd voor de grote reünie van ‘Friends’. Na 15 jaar keren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug naar de set van de iconische serie. Samen blikken ze terug op de tien seizoenen en enkele geheimen van achter de schermen.
 
Bekijk ‘Friends: The Reunion’ op dinsdag 1 juni om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Woensdag: ‘The Game Plan’

American footballster Joe Kingman lijkt het allemaal te hebben. Hij is rijk en zorgeloos, en zijn team is op weg om een kampioenschap te veroveren. Tot hij plotseling wordt overvallen met onverwacht nieuws: hij heeft een jonge dochter, het resultaat van een laatste flirt met zijn ex-vrouw. Joe moet leren een evenwicht te vinden tussen zijn persoonlijke en professionele leven en de behoeften van zijn kind. Maar dat gaat niet altijd even goed.
 
Bekijk ‘The Game Plan’ op woensdag 2 juni om 20u40 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Donderdag: ‘De Kemping’

We hebben al zes weken kunnen meegenieten van de avonturen van begeleider Tijs en zijn jongeren. Samen hebben ze een camping op poten gezet die ze volledig zelf runnen. Elke jongere heeft zijn eigen problemen, maar ze vinden elkaar in het werk. Deze week is het tijd voor de laatste aflevering en botst de groep nog op enkele obstakels. Louka verdwijnt namelijk spoorloos, waarop Tijs bezorgd de politie belt, en Jelle heeft het over de moeilijke relatie met zijn vader.
 
Bekijk ‘De Kemping’ op donderdag 3 juni om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Vrijdag: 'The Heat'

FBI Special Agent Sarah Ashburn is een methodische onderzoeker met een jarenlange reputatie voor uitmuntendheid - en arrogantie. Rechercheur Shannon Mullins daarentegen gaat op haar instinct en straatslimheid af om criminelen uit de straten van Boston te verwijderen. De vonken vliegen ervanaf als deze tegenpolen moeten samenwerken om een drugsbaron te pakken te krijgen, maar tijdens het proces worden ze het laatste wat iemand verwachtte: maatjes.
 
Bekijk ‘The Heat’ op vrijdag 4 juni om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top