Tatyana Beloy maakt debuut op Studio 100 TV met ‘De Pottenlikkers’

Kids | Er komen nieuwe wekelijkse afleveringen van het kookprogramma ‘De Pottenlikkers’, waarin jonge culinaire talenten hun leeftijdsgenoten op sleeptouw nemen met evenwichtige gerechten. Assistentie komt in de nieuwe afleveringen van actrice en presentatrice Tatyana Beloy.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sinds vorig jaar loopt het succesprogramma ‘De Pottenlikkers’ op Studio 100 TV. In het programma rond evenwichtige voeding voor en door kinderen gaan jonge kooktalenten aan de slag met groenten en fruit om kindvriendelijke gerechten uit de potten te toveren. Op 24 februari ging het tweede seizoen van het programma van start met Tatyana Beloy als presentatrice, die daarmee haar debuut maakt op Studio 100 TV.
 
In elke aflevering treden zes jonge chefs tussen 8 en 11 jaar aan om aan een nieuw recept vol groenten en fruit te werken. Zij worden onderverdeeld in drie teams. Het eerste team kookt, het tweede zorgt voor een originele tafeldekking en thematische versiering. Het derde duo zijn ‘De Tjekkers’. Zij zijn mini-wetenschappers die letterlijk de proef op de som nemen door dingen te proeven, ruiken, testen en uitproberen.
 
Hulpchef Tatyana Beloy staat hen bij met raad en daad. “Evenwichtig maar vooral lekker eten is iets waar ikzelf al heel lang mee bezig ben en zeker als jonge mama. Van zoveel jonge chefs rond mij krijg ik trouwens heel veel culinaire energie!”, zegt ze over haar eerste programma op Studio 100 TV.

Het programma ging daarnaast ook voor het tweede jaar op rij met de 'Ik ben meer dan mijn kassaticket'-award naar huis. Rikolto, Test Aankoop, Gezinsbond, Fairtrade Belgium en Gezond Leven gingen eind vorig jaar op zoek naar impactvolle initiatieven van supermarkten om jongeren gezonder te laten eten. 'De Pottenlikkers' haalde het van 'Superplus' van Delhaize.
 
‘De Pottenlikkers’ is sinds 24 februari elke woensdag om 16u30 te zien op Studio 100 TV (zender 9) en via de gratis Studio 100 GO-app. Het programma is een samenwerking tussen Studio 100 en Colruyt Laagste Prijzen en de recepten kan je ontdekken op de site van Colruyt.

Heb je zin om te zingen? Check dan Studio 100 Hits op zender 40 in de tv-optie 'Family'.
Zin in meer video’s, liedjes, spelletjes en oneindig veel plezier? Check dan de Studio 100 GO Pass, beschikbaar als tv-optie of binnen het aanbod van de tv-optie 'Family'!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top