Proximus trakteert tijdens krokusvakantie: alle spelletjes van Studio 100 GO Pass gratis beschikbaar

Kids | Voor alle kinderen die tijdens de krokusvakantie thuis zitten, komen Proximus en Studio 100 met de ideale oplossing tegen de verveling. Alle 37 spelletjes die normaal alleen beschikbaar zijn met de Studio 100 GO Pass van Proximus, zijn tijdens de vakantie ook in de gratis app beschikbaar!

Door Pickx

Deel dit nieuws

We kennen het allemaal: de vakantie is nog maar net begonnen en de verveling slaat al toe. Proximus en Studio 100 komen met de redding, want alle kinderen kunnen tijdens de vakantie alle 37 spelletjes van de Studio 100 GO Pass spelen, ook als je geen Studio 100 GO Pass hebt. Iedereen kan dus de vakantie doorbrengen met je favoriete helden van Studio 100 zoals Maya, Wickie, Plop, Bumba, K3, Prinsessia of Mega Mindy!
 
Studio 100 GO is de online thuishaven van alle Studio 100 helden. Wie kiest voor de tv-optie Family of wie over de Studio 100 GO Pass beschikt, krijgt via het web of via de Studio 100 GO App toegang tot een heleboel ongelimiteerde content, zoals series en film, boeken, liveshows, muzikale video’s met karaoke versies en meer. Daarnaast kan je dankzij de Studio 100 Go Pass van Proximus ook 37 exclusieve spelletjes spelen. Van 13 tot 21 februari zijn al deze spelletjes ook gratis beschikbaar in de Studio 100 GO App voor wie niet over een Studio 100 GO Pass beschikt.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top