Stream de kerstverhalen van ‘Samson & Gert’ gratis op Proximus VOD!

Kids | Voor iedereen die deze kerstperiode met de kroost knus in de zetel wil genieten, hebben Proximus Pickx en Studio 100 GO goed nieuws. Tien afleveringen van ‘Samson & Gert’ zijn van 14 december tot en met 3 januari gratis te bekijken in de VOD catalogus!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Onder ‘Samson & Gert: Kerstverhalen’ vind je tien feestelijke afleveringen terug die tijdens deze eindejaarsperiode gratis aangeboden worden in de VOD catalogus door Proximus Pickx en Studio 100 GO. In elke aflevering vertellen Samson en zijn baasje een kerstverhaal dat hen ooit is overkomen. Van die keer dat ze een oplossing vonden voor de varkens van Boer Teun die het te koud hebben in de winter, tot de keer dat ze een kerstboom vonden die te mooi was om uit de grond te halen.
 
Beleef tijdens de koudste en kortste dagen van het jaar de warmste momenten met je kroost en leef mee met Samson & Gert die deze geanimeerde verhalen brengen tijdens hun voorbereidingen voor een gezellig kerstfeest.
 
‘Samson & Gert: Kerstverhalen’ is van 14 december tot en met 3 januari te vinden in de VOD catalogus van Proximus en via de Studio 100 GO Pass.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top