Herbekijk nu gratis de Grote Sinterklaasshow @ Home

Kids | Proximus-klant of niet, iedereen kan nog eens genieten van de bijzondere Sinterklaasshow die zondag te zien was op Pickx.be, op tv en in de Proximus Pickx app.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Geen grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis dit jaar, maar dankzij Proximus Enjoy! en Studio 100 kon er zondag wel een Grote Sinterklaasshow @ Home gestreamd worden op de website en in de app van Proximus Pickx en uiteraard ook op tv. Dankzij die liveshow, die ook voor niet-klanten van Proximus gratis te bekijken was, kwam het Sinterklaasfeest zo toch binnen in tal van huiskamers.
 
Wie wil nagenieten van het feest kan de show herbekijken in de video hieronder. Goed nieuws dus voor wie zondag niet voor de buis zat of voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de Sint!
 
Zondag waren jullie met zoveel van de partij voor de livestream van de Grote Sinterklaasshow @ Home dat er technische storingen optraden. Daarom was er in de namiddag een heruitzending op de buis. Hopelijk hebben jullie die al gezien, maar geen paniek mocht dat nog niet het geval zijn, want hier kan je het volledige spektakel gratis herbekijken en dat tot woensdag, middernacht.Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top