Cast de inhoud van de Studio 100 GO app nu ook naar je televisiescherm!

Kids | Het beste van alle Studio 100-helden is te vinden in de Studio 100 GO app, en nu is het ook mogelijk om afleveringen, videoclips, films… naar je televisiescherm te casten. Heb je een Smart-tv, een Chromecast of Apple TV? Geniet dan nu van het ultieme gebruiksgemak!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Studio 100 GO app is een veilige plek waar je kinderen zich eindeloos kunnen amuseren met hun favoriete helden van Studio 100. Van Bumba voor de kleinsten, over Mega Mindy en Piet Piraat tot K3, de Nachtwacht en Ghost Rockers voor de iets ouderen: kinderen van alle leeftijden vinden er een aangepaste ervaring. Afleveringen van programma’s, exclusieve vlogs, spelletjes, boeken, films… het aanbod heeft voor elk wat wils.
 
Een vaak terugkerende vraag van ouders was om de inhoud van de app ook op het televisiescherm te kunnen afspelen, en nu is dat mogelijk! De videoplayer in de app heeft een upgrade gekregen, waardoor het nu mogelijk is draadloos je scherm te casten naar je Smart-tv, Chromecast of Apple TV. Zo kan de hele familie samen genieten van het aanbod op het grote scherm.

De Studio 100 GO app is voor iedereen gratis te downloaden. Klanten van Proximus kunnen voor 5,95 euro per maand de Studio 100 GO pass nemen, voor nog meer inhoud op maat van kinderen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top