Sinterklaas op de buis bij je thuis dankzij Proximus Enjoy! en Studio 100

Kids | In deze vreemde tijden zal het jaarlijkse Sinterklaasfeest bij velen thuis op een andere manier verlopen dan normaal en ook de traditionele Grote Sinterklaasshow van Studio 100 in het Antwerpse Sportpaleis slaat een jaartje over. Helaas, speculaas! Maar niet getreurd, Studio 100 en Proximus laten dit niet zomaar gebeuren!


Door Pickx

Deel dit nieuws

Ondervond je technische problemen bij het kijken van de Grote Sinterklaasshow@home?
 
Er zaten zo veel brave kinderen met hun ouders voor de buis om naar de Grote Sinterklaasshow@Home te kijken, dat Pickx.be enkele technische storingen heeft gehad. Proximus Pickx excuseert zich hiervoor oprecht. Kijkers via Pickx Live of de Pickx app ondervonden geen problemen, maar omdat we ook niet-klanten wilden laten meegenieten, werd de show ook op pickx.be gestreamd. Daar is het jammer genoeg fout gelopen. Sommigen onder jullie hebben dus niet vanaf de start kunnen kijken, maar dat is zeker niet omdat er stoute kinderen waren! 
 
Voor diegenen die de show niet volledig hebben kunnen kijken, biedt Proximus de volgende oplossing:
  • Proximus klanten kunnen de show in replay via Pickx live bekijken, direct toegankelijk via de TV gids.
  • Niet-Proximus klanten kunnen de rerun bekijken deze namiddag op Pickx.be – waar ook een gebarentolk voor dove en slechthorende kindjes de show zal gebaren. 
Ons technisch team is momenteel druk bezig om de storingen op te lossen zodat om 16.30 iedereen van de show kan genieten.

Grote Sinterklaasshow @Home

Proximusklanten kunnen van 15 november tot 6 december op Pickx Live elke weekdag koken, knutselen, zingen, dansen en zelfs chatten met Pakjespiet en Sinterklaas en elke zondag genieten van de heruitzending van een Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis. En als kers op de taart brengen Studio 100 en Proximus op 6 december de bekendste sintshow naar elke Vlaamse woonkamer tijdens de Grote Sinterklaasshow @Home. Ben je nog geen klant van Proximus? Niet getreurd, want op Pickx.be kan iedereen genieten van het spektakel! Hier kan je terecht voor de gratis stream van de liveshow.  

Geen nood dus beste kinderen, het coronavirus zal de lieve Sint niet weerhouden om jullie te voorzien van cadeautjes en snoep. Al zal het natuurlijk op een andere manier moeten gebeuren. De Sint is namelijk al een dagje ouder en moet extra opletten voor zijn gezondheid. Social distancing is een must. Toch staat hij erop jullie te verrassen zoals ieder jaar en daarom schakelde hij Proximus Pickx en Studio 100 in om hem te helpen.

Concreet kan je vanaf 15 november elke weekdag om 17u30 en op zondag om 11u dolle pret beleven met de Sint en Pakjespiet. Op zondagmorgen kan je chillen met die billen of shaken met die benen tijdens de Grote Sinterklaasshow. Op maandag, dinsdag en donderdag koken en knutselen Marie en haar kapoentjes rond het Sintthema. Op vrijdag kan je meezingen en dansen met je favoriete Studio 100 vrienden tijdens de Sintkaraoke. En op woensdag… dan gebeurt er iets heel bijzonder

Primeur: chat met Sinterklaas, Pakjespiet en de Studio 100-helden

Elke woensdag bestookt Pakjespiet je favoriete Studio 100-helden met vragen van onze jongste kijkertjes tijdens de enige echte Sintchat! Op 18 november starten we met Marie Verhulst en James Cooke, op 25 november krijgen we Nachtwacht op bezoek en op december komt natuurlijk de Sint langs! Laat ons weten wat jullie vragen zijn op de Facebook- of Instagram-pagina van Pickx en kijk elke woensdag om 17u30 naar de Sintchat op Pickx Live.

Enjoy! Sinterklaas @ Home, van 15 november tem 5 december.Elke weekdag om 17u30 en elke zondag om 11u op Pickx Live (kanaal 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) en op pickx.be (klantenzone).

De Grote Sinterklaasshow @ Home gratis gestreamd

Tot slot mag de Grote Sinterklaasshow dit jaar ook niet ontbreken. Al zal deze, helaas speculaas, niet doorgaan in het Antwerpse Sportpaleis. Dankzij Proximus Enjoy! en Studio 100 zal er echter wel een volledig coronaproof feest komen. ‘De Grote Sinterklaasshow @ Home’ zal voor het eerst gratis gestreamd worden via de website van Proximus Pickx zodat alle kindjes – ook zonder een Proximus-abonnement – kunnen genieten van deze jaarlijkse traditie. De liveshow kan je hier bekijken. Voor kindjes die doof of slechthorend zijn, is er een extra show mét doventolk zodat ook zij de dag van de goedheilige man kunnen vieren.

Proximus-klanten kunnen de show natuurlijk ook volgen op tv en in de Pickx-app. De Sint en zijn Pieten nemen je mee voor een dol avontuur in het gloednieuwe Plopsa Hotel en krijgen bezoek van tal van Studio 100 helden, zoals Mega Mindy, Plop, Bumba en K3. De ideale gelegenheid om met het hele gezin een feestje te bouwen thuis!

De Grote Sinterklaasshow @ Home, op 6 december om 11u op Pickx Live (kanaal 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) en op pickx.be voor iedereen! Om 16u30 volgt een extra uitzending van de show met doventolk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top