Nieuw: het pakkende epos van Ferdinand de stier op Disney +

Kids | Als Proximusklant heb je sinds 15 september toegang tot het streamingplatform Disney+. Disney+ heeft voor elk wat wils. Een van de nieuwe films die je deze maand kan ontdekken is 'Ferdinand'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van de makers van 'Ice Age' en 'Rio' komt de meest beestachtige familiekomedie van het jaar. Ferdinand (John Cena) is een kolossale stier met een peperkoeken hart. Na verkeerdelijk te worden beschouwd als een gevaarlijk beest en weggehaald te worden van zijn roots, vangt hij met een divers team van vrienden het ultieme avontuur aan om terug te keren naar zijn familie. Gebaseerd op het klassieke kinderboek toont 'Ferdinand' dat je een stier niet op zijn uiterlijk mag beoordelen!

Het verhaal van Ferdinand, een kolossale stier die bloemen boven vechten verkiest, heeft reeds miljoenen harten gestolen sinds het voor het eerst werd verteld in het boek 'The Story of Ferdinand' van auteur Murno Leaf en illustrator Robert Lawson. Dankzij een warme en innemende kijk op hoe het uiterlijk misleidend kan zijn (of waarom je een stier niet op zijn verschijning mag afrekenen ...), slaat de boodschap van liefde en acceptatie al decennialang aan. Met de feestdagen in het vooruitzicht kan een nieuwe generatie filmfans genieten van een opgewekte animatiefilm voor de hele familie gebaseerd op het klassieke verhaal en met animatie van 20th Century Fox Animation en Blue Sky Studios.

Ontdek ‘Ferdinand’ op Disney +, beschikbaar met de optie “All Stars” en “All Stars & Sports” van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top