Beleef alle emoties van Disney+ vanaf 15 september bij Proximus

Kids |
Vanaf 15 september krijg je als klant van Proximus All Star en All Star Sports een jaar gratis toegang tot Disney+, een streamingdienst met het beste van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Om de beste films en programma's van Disney+ te bekijken, volstaat het om het 'All Stars' of 'All Stars & Sports' pakket van Proximus te bestellen. In ruil krijg je een jaar lang toegang tot eindeloos entertainment in hoge kwaliteit en zonder onderbrekingen. Klanten kunnen ongelimiteerd downloaden op maximaal tien apparaten en kunnen tegelijk van vier streams genieten met maximaal zeven gepersonaliseerde profielen per account.

Enkele toppers

Om de lancering van Disney+ te vieren, zenden we de allereerste aflevering van de meest verwachte originele Disney+-reeks uit, Star Wars: The Mandalorian.
 
Na de verhalen van Jango en Boba Fett, staat een nieuwe krijger op in de wereld van Star Wars. “The Mandalorian” speelt zich af na de val van het Keizerrijk en voor de opmars van de First Order. We volgen de eenzame scherpschutter tot de verste uithoeken van het sterrenstelsel, ver van de authoriteit van de Nieuwe Republiek.
 
Bekijk de eerste aflevering op maandag 14 september op Pickx Live!


Voor elk wat wils
 
Disney+ heeft voor elk wat wils, van recente kaskrakers tot onvergetelijke klassiekers. Er vallen heel wat parels te vinden. Proximus Pickx lijst enkele van de beste films en series op die vanaf 15 september naar Disney+ komen. Wat zal je eerst ontdekken?

Frozen II
 
Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat Elsa op een gevaarlijke, maar opmerkelijke reis naar het onbekende – naar de betoverde bossen en donkere zeeën voorbij Arendelle, op zoek naar de waarheid over haar verleden.

The Lion King
 
Disney’s The Lion King, geregisseerd door Jon Favreau, brengt ons naar de Afrikaanse savanne, waar een toekomstige koning verraad en verdriet moet overwinnen om zijn rechtmatige plaats op de Koningsrots te kunnen innemen. Baanbrekende filmtechnieken brengen de personages in The Lion King op een compleet nieuwe manier tot leven.


Iron Man
 
Na het overleven van een onverwachte aanval in vijandelijk gebied, bouwt jetsetter en fabriekseigenaar Tony Stark een hightech-harnas en belooft hij de wereld te beschermen als Iron Man.Wild Russia
 
Rusland is een enorm land met geografische extremen. Van halfwoestijn en koude toendra, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en open graslanden, tot uitgestrekte bossen en het diepste meer ter wereld. Op deze plek gedijt een verbluffende diversiteit in de natuur in enkele van de meest extreme habitats. Deze serie verkent de landschappelijke schoonheid en de unieke fauna van Rusland.


Wil je meer informatie of intekenen op dit aanbod? Hier moet je zijn.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top