Aflevering 8: Dena valt in zwijm bij HAIM

Nieuws | In deze achtste aflevering van 'Topickx of the Week' laat Dena even he-le-maal haar innerlijke fangirl los. Het voorwerp van haar adoratie? HAIM. Een indiepopgroep met een naam die klinkt als een niesbui maar die je zeker eens gehoord moet hebben. Dena legt uit waarom.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ook deze week heeft Proximus Pickx ‘Topickx of the week’ voor jou klaargemaakt: een wekelijkse vlog waarin de Brusselse comédienne Dena Vahdani het sappigste en lekkerste nieuws uit showbizzland aan je voorstelt. Deze week... HAIM!

HAIM is volgens Dena haar bijna-lievelingsgroep. Bijna, want de onbetwiste nummer één blijven de Powerpuff Girls, een Amerikaanse tekenfilm over drie meisjes met superkrachten die telkens opnieuw hun stad moeten redden van criminelen en booswichten.
Maar genoeg over de Powerpuff Girls, want HAIM is 'the next best thing'. Waarom? Deze indiepopgroep uit Californië weet op geniale wijze invloeden van muziekiconen als Fleetwood Mac, Kate Bush en Michael Jackson te mixen met een sexy baslijn. Daar voegen de zusjes Este, Danielle en Alana Haim nog een vleugje vintage aan toe om nummers te maken die onweerstaanbaar klinken.

De nieuwste worp van HAIM heet Women In Music Pt III. Het album schuwt geen moeilijke onderwerpen zoals depressie of ziekte, maar weet dit op een luchtige manier te brengen. De zusjes laten zich inspireren door gebeurtenissen uit hun eigen leven, zoals de diagnose van kanker die de vriend van bandlid Danielle heeft gekregen. Voor hem schreef ze het nummer 'Summer Girl' om hem op te beuren. Als dat geen liefde is!

Meer Topickx:

Aflevering 1: Dena duikt in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King
Aflevering 2: Dena haalt de innerlijke gothic van stal
Aflevering 3: Dena dompelt ons onder in haar Iraanse roots
Aflevering 4: Dena goes Disney
Aflevering 5: Dena mist 'Friends' en Lisa Kudrow
Aflevering 6: Dena fileert de ultieme Temptation
Aflevering 7: Dena onderzoekt hoe talkshowhosts de lockdown trotseren

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top