Aflevering 4: Dena goes Disney

Nieuws | Wat Disney-protagonisten te maken hebben met een lockdown, ontdek je in de vierde aflevering van 'Topickx of the week', waarin Dena Vahdani ons meeneemt in de wondere wereld van Disney.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Proximus Pickx trakteert haar lezers/kijkers met 'Topickx of the week' wekelijks op het beste wat de entertainmentindustrie ons te bieden heeft, overgoten met een grote scheut humor. De Brusselse comédienne met Iraanse roots, Dena Vahdani, fileert voor ons de nieuwste entertainmenthypes en andere interessante verhalen uit de populaire cultuur. Deze week praat Dena over wat zij en Disney-figuren zoal gemeen hebben.
 
Zo begint Dena na al die weken zelfisolatie spontaan te praten met haar planten, zoals Pocahontas. Of ze babbelt met muizen, zoals Assepoester. Daarnaast legt ze de link uit tussen prinses Jasmine uit de Disneyfilm Aladdin en Carole Baskin uit het surreële realitysprookje Tiger King. En onthult ze waarom Pocahontas de Greta Thunberg was van haar periode. 
 
Ook vindt Dena dat er niet genoeg gepraat wordt over de vrouwelijke slechteriken van Disney. Zij blijven onder de radar, terwijl hun snode plannen evenveel aandacht verdienen als die van hun mannelijke collega’s. Tijd om daar verandering in te brengen. En tot slot komen we te weten welke Disney-figuren het hartje van de jonge Dena sneller deden slaan.

Meer Topickx:
Aflevering 1: Dena duikt in de wondere wereld van Joe Exotic, alias Tiger King
Aflevering 2: Dena haalt de innerlijke gothic van stal
Aflevering 3: Dena dompelt ons onder in haar Iraanse roots
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top