Nieuw op Pickx: educatief kijkvoer voor de allerkleinsten met Bumba

Kids | Nu we met zijn allen nog enkele weken in ons kot zullen moeten doorbrengen, biedt Proximus Pickx soelaas. Zo kunnen jij en je kroost Bumba in al zijn glorie aan het werk zien op Studio 100 TV en met de Studio 100 GO Pass.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De avonturen van de clown Bumba die allerlei fratsen uithaalt in het circus zijn een welkome afwisseling in de binnenhuisactiviteiten van je oogappel(s). Met de Studio 100 GO Pass heb je toegang tot tientallen Bumba-spelletjes, boeken, karaokeclips en shows.

Nieuw op het platform is de animatieserie ‘Bumba in Azië’, waarin de ietwat ondeugende maar immer vrolijke clown het werelddeel leert kennen aan de zijde van zijn Aziatische vriendinnetje Lee Ling. Samen maken ze kennis met de wondere wereld van draken, bonsaiboompjes, gekke fruitsoorten, exotische dieren, het eten met stokjes, en nog veel meer.
 
De verhaaltjes, elk ongeveer 5 minuten lang, staan op zichzelf en kunnen dus los van elkaar bekeken worden. De serie volgt de gekende formule van de televisiereeks: een circusdecor vol klank en kleur waarin de clown kunstjes opvoert en dingen bijleert voor een enthousiast kleuterpubliek. Zij juichen, klappen of roepen Bumba’s naam.

Bumba en het Magische Wonderboek
 
Daarnaast is ook de theatershow 'Bumba en het Magische Wonderboek', die vorig jaar in de Lage Landen tienduizenden kinderen op de been bracht, sinds kort te bekijken op Studio 100 TV. De avontuurlijke voorstelling voor de allerkleinsten bevat alle gekende figuren uit de tv-reeks: Bumba en zijn trouwe vriend Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, het beertje Nanadu, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Babilu.

Dit bont gezelschap zorgt ervoor dat je kroost zich geen seconde verveelt – en er zelfs nog iets van opsteekt ook. Win-win!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top