Geniet nog tot 30 april helemaal gratis van Wickie en het Magische Zwaard & Mega Mindy versus ROX

Kids | Nu we met zijn allen nog enkele weken in ons kot zullen moeten doorbrengen, biedt Proximus Pickx twee Studio 1 toppers nog tot het einde van de maand gratis aan. Het ideale moment om samen met je kroost te genieten van de avonturen van Wickie de Viking en Mega Mindy.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wickie en het Magische Zwaard

Studio 100-held Wickie de Viking is terug met een nieuw avontuur. De jonge viking uit Flake staat steevast paraat om er samen met zijn vrienden op uit te trekken. Stamhoofd Halvar, Wickies vader, wil echter dat de vrolijke viking thuis de wacht houdt. Maar wanneer Ylva, Wickies moeder en dorpshoofd in afwezigheid van Halvar, betoverd raakt door een magisch zwaard en in een gouden standbeeld verandert, moet Wickie eens goed onder zijn neusje wrijven om de stroom aan ideeën op gang te brengen.

De stemmen van onder meer Ivan Pecnik, James Cooke en Walter Baele zorgen voor een verhaal vol avontuur dat jong en oud meesleept.

"Wickie en het Magische Zwaard" is nog tot 30 april gratis te bekijken via de Op Aanvraag-catalogus, in de categorie Speciaal voor de hele familie.

Mega Mindy versus Rox

"Is het een vliegtuig? Is het een vogel?" Nee, het is Mega Mindy! In "Mega Mindy versus Rox" nemen twee Studio 100-helden het in Malta tegen elkaar op.

Anita roept de hulp van Mega Mindy en Opa Fonkel in om Achiel, alias superheld Waterman, de Gouden Helm afhandig te maken. Die helm geeft Achiel superkrachten waarmee hij Malta naar de bodem van de oceaan wil doen afzakken. Waterman heeft echter een snood plan bedacht en ontvoert de kolonel van team Rox om zijn gedaante aan te nemen. Zal Mega Mindy zegevieren tegen team Rox en erin slagen om Waterman te stoppen voor hij Malta met de grond gelijkmaakt?

Bekijk "Mega Mindy versus Rox" nog tot 30 april helemaal gratis via de Op Aanvraag-catalogus, in de categorie Speciaal voor de hele familie.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top