Seizoensfinale #LikeMe in het teken van #TheWedding

Kids | Zondag kunnen Ketnetters de seizoensaflevering van het tweede seizoen van #LikeMe bekijken en de paasvakantie zo goed inzetten. In de laatste aflevering #TheWedding gaat het trouwfeest van Philippe (Sven De Ridder) en Olivier (Gunther Levi) na een moeilijke start dan toch door. Alle vrienden helpen om het huwelijk in goede banen te leiden. Caro ontdekt eindelijk wie er achter de boodschappen van Kristel zat. Een geslaagd feest eindigt met veel liefde en vuurwerk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. In de laatste aflevering zingen Sven De Ridder (als Philippe) en Gunther Levi (als Olivier) samen 'Het allermooiste', een nummer van Garry Hagger.Gunther kijkt alvast uit naar het derde seizoen:
Gunther Levi: "Het tweede seizoen was weer enorm leuk om aan mee te werken. Het aanzoek en het trouwfeest was super, met Sven samenwerken is en blijft zeer aangenaam (hij is een schat van een echtgenoot). Ik zit al te wachten op een vervolg, en het zal terug met volle goesting zijn!"

#LikeMe in Concert

De cast van #LikeMe stond te popelen om in april en mei 12 keer in een uitverkochte Lotto Arena het beste van zichzelf te geven met #LikeMe in Concert. Door de maatregelen rond corona is er beslist om de concerten op 4 en 5 april, en 1, 2 en 3 mei 2020 uit te stellen. Om de fans die zo hard uitkeken naar de concerten toch de mogelijkheid te geven dit uniek evenement mee te maken, is er gezocht naar een oplossing. De concerten zullen worden verplaatst naar volgend schooljaar, 5 en 6 september 2020, en verhuizen van twaalf keer Lotto Arena naar vier keer het Sportpaleis. Alle tickethouders zullen gecontacteerd worden per e-mail.  

Bekijk #LikeMe zondag om 8u50 op Ketnet of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top