Gratis films voor de hele familie in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Kids | Omdat we allemaal nog wat langer binnen moeten blijven, wil Proximus het bij je thuis zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben we beslist om onze voordelen te verlengen met onder andere nieuwe extra’s op tv. Zo kan je elke week gratis films bekijken.

Je vindt de selectie gratis films onder de categorie 'Speciaal voor de hele familie' in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!


Hoe een gratis film huren op Proximus Pickx? klik hier!

Alle andere voordelen tijdens deze periode ontdek je op proximus.be/proximushelps.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Heist

Een vader heeft niet het geld of de middelen om te betalen voor de medische behandeling van zijn dochter. Als laatste redmiddel besluit hij samen met een hebzuchtige medewerker een casino te beroven. De twee kapen een bus vol gijzelaars, maar het gaat niet als gepland.

Actiefilm (2015) van Scott Mann met Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan en Kate Bosworth.

Minoes

Tibbe, beginnend journalist bij de Killendoornse Courant, staat op het punt om ontslagen te worden. Eigenlijk is hij te verlegen om en goede journalist te zijn, maar de hoofdredactrice geeft hem nog een kans. Terwijl Tibbe tobt waar hij een goed verhaal over kan schrijven, ontmoet hij de merkwaardige juffrouw Minoes. Zij is, naar zeggen, vroeger een kat geweest, en ze gedraagt zich inderdaad nogal katachtig: ze spint, ze geeft kopjes, ze slaapt bij voorkeur opgerold in een doos en kan met katten communiceren. Tibbe heeft eerst zo zijn twijfels over juffrouw Minoes, maar als zij hem, dankzij haar kattencontacten, aan het exclusieve nieuws helpt waarmee hij zijn baan kan behouden, besluit Tibbe haar als assistente aan te nemen.

Familiefilm (2001) van Vincent Bal met Carice van Houten, Theo Maassen en Sarah Bannier. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt.

Blinky Bill

Blinky Bill is een avontuurlijke jonge koala met een levendige fantasie. In zijn hart droomt hij er van om avonturier te zijn net als zijn vader. Als zijn vader op een dag vermist wordt, is dat de kans voor hem, om in zijn vaders voetsporen te treden. Hij begint dan aan een avontuurlijke reis, die niet alleen gevaarlijk is, maar ook nieuwe vrienden zal brengen. Samen met zijn nieuwe vrienden zet Blinky alles op alles om zijn vader te vinden. Zal het hem lukken?

Animatiefilm (2015) van Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann en Alex Weight met de Vlaamse stemmen van Walter Baele, Arnold Willems en Britt Van Der Borght.

Mega Mindy en het Zwarte Kristal

Boef Axel is op zoek naar het zwarte kristal in de woestijn van het oosterse Zahambra. Daar is honderden jaren geleden het zwarte kristal op aarde gestort. Wie deze meteoriet in handen krijgt kan van alles een ‘slechte kopie’ maken. Een zeer gevaarlijke steen dus, maar gelukkig weet niemand waar het zwarte kristal verborgen is… tot nu. In een spannende race proberen Mieke, Toby en de anderen om als eerste het zwarte kristal te vinden en het zo uit handen van bandieten te houden. Zal het ze lukken om de gevaarlijke steen te vernietigen? En wat gebeurt er als Mega Mindy te maken krijgt met een gemene zwarte kopie van zichzelf? Gelukkig krijgen ze hulp van Klaus, een jeugdvriend van Opa Fonkel.

Familiefilm (2010) van Matthias Temmermans met Free Souffriau, Louis Talpe en Anton Cogen.

Comme un Chef

Jacky Bonnot, liefhebber van gastronomie en zeer getalenteerd, droomt van een succesvol en groot restaurant. Helaas heeft hij door zijn financiële situatie nooit een koksopleiding kunnen betalen. Dan ontmoet hij Alexandre Lagarde, groot chef-kok wiens comfortabele positie wordt bedreigd door de aandeelhouders van zijn restaurants.

Komedie (2012) van Daniel Cohen met Michaël Youn, Jean Reno en Raphaëlle Agogué.

Pride

Het is de zomer van 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Nationale Unie van Mijnwerkers (NUM) is in staking. Tijdens de Gay Pride Mars in Londen, besluit een groep van homoseksuele en lesbische activisten geld in te zamelen om de families van de mijnwerkers te steunen. Maar er is één probleem, de Unie schaamt zich er voor om hun steun te ontvangen.

Komedie (2014) van Matthew Warchus met Bill Nighy, Dominic West en Andrew Scott. Genomineerd voor een Gloden Globe voor beste komedie.

The Diary of a Teenage Girl

Minnie Goetze, een 15-jarig meisje, is een ambitieuze striptekenaar die opgroeit in de jaren 70 in San Francisco. Minnie is een doorsnee tienermeisje dat ontzettend nieuwsgierig is naar de wereld om haar heen, maar ze slaapt daarnaast met de vriend van haar moeder.

Drama (2015) van Marielle Heller met Bel Powley, Alexander Skarsgård en Kristen Wiig.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top