Het allerlaatste optreden van Gert met Samson komt eraan

Kids | Binnenkort valt het doek voor Samson & Gert. De allerlaatste shows van Gert zullen in de paasvakantie plaatsvinden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na 90 shows en meer dan 140 000 bezoekers houden Samson & Gert het voor bekeken. De allerlaatste shows van Gert zullen in de paasvakantie plaatsvinden en dankzij Proximus kan jij erbij zijn!

Op woensdag 15 en donderdag 16 april kan je nog op het laatste nippertje samen met je vrienden naar de avondshow en op zaterdag 18 april hebben we de allerlaatste tickets voor de namiddagshow zodat je Gert kan uitzwaaien en Marie kan verwelkomen als nieuwe baasje van Samson! Ben je Proximus-klant? Klik dan hier om jouw tickets te scoren dankzij de deals van Enjoy!
 
Met ondertussen meer dan 140 000 bezoekers, is de Afscheidsshow van Samson & Gert een enorm succes. Vele fans, groot en klein, zijn al afgezakt naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs om afscheid te nemen van Gert en nog één laatste keer samen met Gert, Samson, Alberto, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en het nieuwe extra baasje Marie, mee te zingen met klassiekers zoals Samen op de moto, Piloot en de Samsonrock.
 
Daar is Marie!
 
De Samson & Gert Afscheidsshow speelt nog de volledige Paasvakantie. Op 19 april is het dan aan het extra baasje Marie. Zij werd de afgelopen weken al met open armen verwelkomd door de fans en staat samen met Samson te popelen om aan hun nieuwe avontuur te beginnen!
 
Deze zomer kan iedereen Samson & Marie dan ook opnieuw aan het werk zien in hun eerste eigen show in Plopsaland De Panne!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top