Studio 100 & Colruyt lanceren "De Pottenlikkers"

Kids | Een gloednieuw kookprogramma over evenwichtige voeding, voor en door kinderen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sinds 26 februari kan je op Studio 100 TV kijken naar een gloednieuw kookprogramma rond evenwichtige voeding voor en door kinderen. ‘De Pottenlikkers’ is de eerste samenwerking tussen Studio 100 en Colruyt Laagste Prijzen.

In het kookprogramma maken we kennis met zes jonge culinaire talenten die hun leeftijdsgenoten op sleeptouw nemen in de keuken. Elke week gaan ze aan de slag met een evenwichtig en kindvriendelijk gerecht met groenten en fruit in de hoofdrol. De jonge chefs worden geholpen door hulpchef Marie Verhulst.
 
De Pottenlikkers: nieuwe generatie groenteambassadeurs

Colruyt en Studio 100 kondigden afgelopen oktober aan om intensief samen te werken rond evenwichtige voeding bij kinderen. Het kookprogramma 'De Pottenlikkers' heeft als doelstelling om kinderen op een speelse en ongedwongen manier te laten experimenteren en bijleren in de keuken. Op die manier wordt er een nieuwe generatie 'Pottenlikkers' klaargestoomd en worden zij ambassadeurs van groenten en fruit, zowel voor hun leeftijdsgenoten als hun ouders.Wekelijkse afleveringen met telkens drie duo’s

Een heel jaar lang is er elke week een aflevering waarin zes keukenchefs werken aan een nieuw recept boordevol groenten. Ze worden onderverdeeld in kleine teams: het eerste duo kookt, het tweede duo - 'de Tafeldekkers' - zorgt voor een leuke tafeldekking en een originele thematische versiering, en het derde duo geeft tips & tricks en boeiende weetjes over de ingrediënten. Marie Verhulst staat de Pottenlikkers bij.

Marie Verhulst: "Ik ben zelf al van jongsaf aan bezig met eten. Koken en experimenteren in de keuken doe ik heel graag. Dit programma mogen maken met al dat jong geweld was dan ook superleuk! Daar krijg je pas energie van!"Wie worden de volgende Pottenlikkers?

Inschrijven kan via www.studio100tv.com/casting!
 

‘De Pottenlikkers’ is wekelijks te bekijken op Studio 100 TV, via de gratis app Studio 100 GO en ook op colruyt.be/pottenlikkers. De recepten vind je op colruyt.be en in de Colruyt-folder.
 
Studio 100 TV maakt deel uit van het basisaanbod van Proximus Pickx en is in Vlaanderen te bekijken op kanaal 9 en in Brussel op kanaal 259.
 
Op zoek naar een leuke tv-optie voor je kinderen? De Studio 100 GO Pass is perfect! Klik hier voor meer info.Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top