Update van jouw Studio 100 GO Pass!

Kids | Goed nieuws: de Studio 100 GO Pass heeft een update gekregen en is nu nog gebruiksvriendelijker! Download de nieuwe versie nu!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ben jij abonnee van de Studio 100 GO Pass of de Family tv-optie van Proximus Pickx?
 
Dan zijn jij en je kinderen altijd en overal omringd door de Studio 100 vriendjes. Op tv bekijk je de leukste shows, films, series en clips in de Studio 100 GO Pass. Ook onderweg kunnen jullie altijd en overal genieten van al dat moois én tientallen spelletjes en boeken in de Studio 100 GO Pass app. En die heeft onlangs een update gekregen, waardoor hij nu nog leuker, stabieler en gebruiksvriendelijker geworden is. Download de nieuwe versie nu en probeer ze uit!
 
Download de Studio 100 GO Pass
 
Ga naar Google Play (voor Android) of App Store (voor iOS) en download de geüpdatete versie van de Studio 100 GO Pass op je smartphone en/of tablet. Log vervolgens in met je Proximus-account, en klaar!
 
Je kunt volop genieten van exclusieve films, series, musicals, muziek, boeken en spelletjes van Studio 100. Speel-, kijk- en leesplezier gegarandeerd!
 
Gebruik jij de Studio 100 GO Pass liever op je pc? Hier moet je zijn!
 
Speel-, kijk- en leesplezier met Studio 100
 
De Studio 100 GO pass biedt heel wat speel-, kijk- en leesplezier met een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.
 
Je kunt er tot vier profielen in aanmaken en de app is op vier schermen tegelijk te gebruiken. Geen geruzie tussen de kinderen dus, want iedereen kiest wat hij het leukste vindt, en speelt, kijkt of leest op de laptop, telefoon of tablet.
 
De Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx voegt daar nog een aantal voordelen aan toe. Voor 5,95 euro per maand kun je downloaden wat je wil voor onderweg. Je hoeft je geen zorgen te maken over reclame en in-app aankopen, want die zijn er niet. En uiteraard is de optie altijd opzegbaar.
 
Ben jij abonnee van de tv-optie Family van Proximus Pickx? Dan kun ook jij profiteren van de helden van Studio 100, series en de onbeperkte Studio 100-app voor tablet en smartphone.
 
Nog geen abonnement, en wil je graag wat meer info? Hier vind je alles over de tv-optie Family en de Studio 100 GO Pass!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top