Blinky Bill: de film in de Studio 100 GO Pass!

Kids | Uitstekend nieuws voor de fans van Blinky Bill: de avontuurlijke koala heeft zijn eigen 3D film, en die is nu ook te zien in de Studio 100 GO Pass en op 4 juli om 9u en 5 juli om 18u op de zender!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blinky Bill is al een tijdje te zien op Studio 100 TV, maar nu heeft de Australische tekenfilmheld ook zijn eigen film. Met een episch en ontroerend verhaal, dat zich afspeelt voor het verhaal van de serie.

Blinky Bill, de filmBlinky Bill is een kleine koala met flink wat verbeelding. Als avonturier in hart en nieren droomt hij ervan om het stadje Greenpatch de rug toe te keren en in de voetsporen te treden van zijn vader, die op expeditie is. Meneer Bill is al een tijdje spoorloos verdwenen in de Outback. Blinky is de enige die gelooft dat zijn vader nog leeft.

Maar buiten is het erg gevaarlijk, vol met grote en kleine wilde dieren. Blinky's moeder is erg bezorgd en houdt hem dicht bij haar. Blinky doet niets liever dan anderen een poets bakken, samen met zijn vriendjes Klodder de kangoeroe, Marcia de muis en Robert de liervogel. De guitige vrienden grijpen elke kans om meneer Kronkelpoot, een varaan die zichzelf tot burgemeester van de stad heeft uitgeroepen, voor schut te zetten.

Wanneer Blinky op een mystiek teken botst dat aanwijzingen geeft waar zijn vader zou kunnen zijn, wordt de lokroep van het avontuur onweerstaanbaar. Maar als Blinky zijn vader ooit wil vinden en heelhuids naar Greenpatch wil terugkeren, zal hij moeten leren om met nieuwe metgezellen samen te werken om de grootste uitdaging van allemaal te overleven: het ruige Australische binnenland…
 
Zowel de serie als de film werden gemaakt in de Flying Bark studio ’s van Studio 100 in Sydney. In de Vlaamse versie hoor je de stemmen van Walter Baele, Arnold Willems, Britt Van Der Borght, Govert Deploige, Ludo Hellinx en vele anderen.

Studio 100 GO Pass

“Blinky Bill, de film” kwam vorig jaar in de Belgische bioscopen en is nu te zien in de Studio 100 GO Pass!De Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx heeft een aantal exclusieve voordelen. Voor 5,95 euro per maand kun je downloaden wat je wil voor onderweg. Je hoeft je geen zorgen te maken over reclame en in-app aankopen, want die zijn er niet.

Benieuwd? Meer info vind je hier!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top