Bekijk het tweede seizoen van K3 Roller Disco in de Studio 100 GO Pass

Kids | Marthe, Klaasje en Hanne rollen de zotste muzikale avonturen tegemoet als uitbaters van hun eigen rollerdisco. Kijk en dans mee met de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In K3 Roller Disco staan de meisjes van K3 voor een uitdaging van formaat: ze baten samen een rollerdisco uit! Hanne, Klaasje en Marthe werken keihard en hebben elk een eigen taak. De buurman springt ook af en toe binnen en zorgt er gewoonlijk voor dat niet alles op wieltjes loopt. En natuurlijk is er een DJ, want een rollerdisco zonder muziek? Dat kan niet!De reeks zit boordevol humor en muziek, want elke aflevering eindigt met een optreden van K3. Zowel de klassiekers als nieuwere hits komen voorbij, en natuurlijk ook het themalied ‘Roller Disco’.

Alle afleveringen van het tweede seizoen zijn nu te bekijken met de Studio 100 GO Pass. Wanneer je maar wil, waar je maar wil, hoe vaak je maar wil!

De Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx heeft een aantal exclusieve voordelen. Voor 5,95 euro per maand kun je downloaden wat je wil voor onderweg. Je hoeft je geen zorgen te maken over reclame en in-app aankopen, want die zijn er niet. Benieuwd?
Meer info vind je hier!
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top